Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Ti mit csinálnátok a helyemben?
alfahímnek tartana ösztönösen, ergo nem szakítana veled.
Lejátszana egy két sértődés kört de csak jobban beléd szeretne.
Én először szólnék a gyereknek, hogy lehet ekkora tajparaszt hogy a barátnőmre hajt miközben én ott vagyok neki.
Ha nincs változás akkor és is vernék.
Attól függ, mit írkál!!!
Amúgy meg a fészbúk egy agresszív az életedbe belemászós hülyeség, és éretlen kis ostobának tartom azt aki azon él!!!! Mint a legtöbb mai fiatal akiknek nincsen amúgy normál valós életük! Csak a mások utánzása, a sz@rkavarás, a felgmázás fikázás, és a divatbaromságok mennek ezerrel!!! De semmi értelmes, semmi elgondolkodtató, semmi olyan aminél dolgoznia kell az agynak! Szégyen!
Osszd meg anyádat is, mert az a menő! Meg rakjál ki hülye divatmajmolós képeket! Meg legyél monszteres meg díszís fullkepben mer az milyen qurvára menő! Nagy hányadék az egész! Nekem felfordul tőle a gyomrom!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!