Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy kicsi a szerszáma? Ti meg meritek mondani? Félek, hogy elhagyna emiatt! Ti mit csinálnátok?
Drágám, nem kicsi a mellem neked? - egy csomószor megkérdeztem tőle és mindeig ezt mondta: ugyan én útálom a nagy csöcsöket, a tied pont jó!
De mit csináljak én, a párom pont jó nekem, rendes velem, a gyerekkel is törődik, szinte mindent megcsinál helyettem, van lakásunk, kocsink, minden. Csak egy itt a baj alig 16cm-es a szerszáma. Hogyan mondjam neki, hogy nekem ez nem elég?
A betegség tünetei a kötőszöveti és medencefenéki izom gyengeség,vagy egyéb károsodás miatt kialakúlt problémák,a hüvely kitágulása pl szülések után,a hüvelyfal és a belső nemiszervek megsülyedése kapcsán jelentkező szexuális ill. közösülési problémák.
Mivel gyakran jelentkező probléma a majdnem 400.000 forintos műtét árát a TB kifizeti.
23:35
Én nem egyből "köcsögösködtem", már volt 1 kommentem itt, amit, ahogy nézem a kedves kérdezőt, nem nagyon értette meg, így nem tudok máshogy reagálni erre a dologra... egy vicc ez a történet, már bocs...
De megismétlem a válaszomat, kinek örömére, kinek bánatára...
Szinte mindent megcsinál helyetted, és te meg itt panaszkodsz 16 cm miatt? Grat!
Már volt xy számú komment, mindegyik leírta, h nem a mérettel lehet a gond, de mivel te a felhőket karcolod, ezért neked teljesen máshogy működik gondolom az anyagcseréd is...
Nem ártana néha gondolkozni, és nem máshol keresni a hibát... :)
Ne kezdjed már megint...-.-" Mondom én, te nem olvasod el a kommenteket, csak az utolsó kettőt, gondolod még meg kell főzni a paprikáskrumplit, és nincs időd -.-"
De nem írom le mégegyszer, olvasd el a két szemeddel, amit kommenteltek "páran" ...
Tanácsokat is találsz köztük...
Tudod mit, hagyd ott. Ennél egyszerűbb megoldás nincs! Légy őszinte, hogy nem vagy elégedett a méretével...
Vagy megmondod neki mi a a helyzet, vagy egész életetdben hazugság lez az úr...
Miközben a hapsi azt hiszi, hogy boldoggá tesz, mert szeret stb, te meg a lelked mélyén legszívesebben lecserélnéd a farkát, de ez azzal jár együtt, hogy a pasi is megy...
Nem hinném, hogy emiatt el fog menni orvoshoz...
A probléma megoldásának a kulcsát nem adhatjuk oda, azt neked kell megtalálnod.
Az már más kérdés, hogy a hapsi milyen lelkiállapotban lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!