Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D
Figyelt kérdés
Nagyon sok lány elítéli azt, aki versenyszerűen foglalkozik a testépítéssel, és ad magára, pl kozmetikus szolárium, stb. ez miért van?:D2010. máj. 2. 21:00
71/75 A kérdező kommentje:
Már megmondtam hogy magam miatt csinálom nem pedig egy strandszezon miatt :)
2010. máj. 3. 11:01
72/75 anonim válasza:
akárhogy is, az hogy valami nem tetszik, nem azt jelenti hogy bármi bajunk is van vele. és azt sem jelenti, hogy irigyek vagyunk és azt hazudjuk hogy nem tetszik.(mint ahogy jópár oldallal előbbre írta valami (szerintem!) beképzelt arc, hogy a lányoknak ő biztos mennyire tetszik de neki úgysem kellenek az "átlag" lányok mert az ő csaja húdemilyenjó)
soha nem értem miért nem képesek egyes emberek elfogadni, hogy akármennyire is meg vannak elégedve magukkal, valakinek mégsem jönnek be. és ezt mostmár nem is a kérdezőnek címzem, hanem néhány más válaszadónak. nekem nem ellenszenves az ami nem tetszik, DE amikor az ember nem képes elfogadni hogy nekem egyszerűen őszintén nem az esetem és ennyi, na AKKOR kezd ellenszenvessé válni.
73/75 anonim válasza:
és amúgyis ha magadnak tetszel, akkor nincs szükséged megerősítésre másoktól. mert ÚGY IS vannak akiknek nem jösz be. senki nem tetszhet mindenkinek, ez lehetetlen.
74/75 anonim válasza:
Tisztelem az olyan embereket akiknek ilyen akaraterejük van...:)
75/75 anonim válasza:
Köszönjük utolsó,végre egy normális komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!