Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, nektek mi bajotok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány elítéli azt, aki versenyszerűen foglalkozik a testépítéssel, és ad magára, pl kozmetikus szolárium, stb. ez miért van?:D
2010. máj. 2. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
22:18 voltam
2010. máj. 2. 23:04
 42/75 anonim ***** válasza:

kezdjük azzal;D

soha nem cigiztem..és nem is fogok..

nem fogyasztok alkoholt..:D

nah akkor más érvelés??oO

17/L

2010. máj. 2. 23:04
 43/75 anonim ***** válasza:

Igen utolsó akkor te vagy a kivétel.

Hálistennek.

Csak arra akartam rávilágítani,hogy az átlag ember milyen semmilyen életet él.

2010. máj. 2. 23:06
 44/75 anonim ***** válasza:
abban igazad van..:D
2010. máj. 2. 23:07
 45/75 anonim ***** válasza:

Nem, nem "eldöntöttem magamról, hogy szép vagyok", hanem így születtem :). És olyan ember meg nincs, aki bejön mindenkinek, de azért én szerencsére azok közé tartozom, akik csak nagyon kevés embernek nem jönnek be, tehát igen, szerintem állíthatom, hogy szép vagyok.

De itt most nem is ez a lényeg, látom komolyabb érveket nem igen tudsz felhozni, ezért lovagolsz ezen.

És 23:01, neked az "értelmes élet" fogalma kimerül abban, hogy szétgyúrod magad és aki nem ezt csinálja annak már értelmetlen az élete. hehe

Képzeld, nem dohányzom, ahová csak tudok kerékpárral megyek, a barátom ugyanez a kategória. Ja, és közben egyetemen tanulok, hogy később taníthassak, mert ez minden vágyam. Nos, neked mik is a hatalmas céljaid, amikre úgy vered a melled? Hogy 5 számmal nagyobbra gyúrd a bicepszedet? Igazad van, kib*szottul irigykedem XD.

2010. máj. 2. 23:17
 46/75 A kérdező kommentje:
Nem, az a célom hogy személyi edző legyek, és segítsek az embereknek megvalósítani a céljaikat. ^^ büszke lehetsz az egyetedre? hány diplomát szeretnél? 2-őt 3 at? legalább réteges wc-papírod lesz :D
2010. máj. 2. 23:21
 47/75 A kérdező kommentje:
büszke lehetsz az egyetemedre*
2010. máj. 2. 23:21
 48/75 anonim ***** válasza:
in táncos akarok lenni..:D
2010. máj. 2. 23:22
 49/75 anonim ***** válasza:

Sikerült végig olvasnom az összes kommentet, most már hozzá is szólok :). Én idestova 5 éve edzem konditeremben, már meg is látszik rajtam. Ez idő alatt számtalan irodalmat elolvastam a komolyabbaktól az újságokig, mindent. Amin jót mosolyogtam a szénhidrátos-elhízós, meg a szteroidokkal dobálózós. Attól hogy valaki még lemegy a konditerembe, még nem fogják tálcán kínálni neki az szteroidokat, a helyes étrendet, a helyes gyakorlatokat. Mindenki 1 igen alsó szintről indul. Majd fokozatosan fejlődik, amint jobban megtetszik neki a sportág(már lassan lehet annak nevezni). Szóval attól hogy te eljuss a szteroidokig az már azt jelenti, hogy szinte mindent kihoztál a genetikádból amit lehetséges(ha tisztán edzettél eddig, nem csak a nyári strandszezonra való készülés volt a célod), azaz eddig kb. csak a profik jutnak el. 1. "közhely" kilőve. A szénhidrát nem fogyasztásába te is belehalsz nem csak a testépítő, nem hogy elhízni nem fog, még az létfenntartás sem fog neki menni. 2. "butaság" kilőve. Most jöhet a saját véleményem a kérdéshez kapcsolódva. Szerintem a csajok nem szeretik az ilyen pasikat, mint mi. Túl önzőnek hathatunk a szemükbe, mert szegények nem látnak bele, hogy miért szeretjük ezt a sportot. Ez az ő bajuk, nem a mienk. Legyenek csak boldogok a vékony, csontos vagy ellenkező esetben a kövér és magára hajtogatható barátjukkal. Vannak olyan csajok akik, nem az önzőséget és a magamutogatást fedezik fel bennünk. Én személy szerint sosem tartottam magam önzőnek, sőt senki sem mondta még rám, ellenben jó csapatjátékos vagyok. Én annó azért kezdtem el edzeni hogy csajozzak, majd felfedeztem a sportban rejlő szépséget és hogy van hozzá adottságom, így beleszerettem. Ezzel a mondattal zárnám ezt a hozzászólásomat, amit egy bölcsebb embertől halottam: -A testépítés egy művészet, ahol te vagy a szobrász, és a tested a márvány.

21/F

2010. máj. 2. 23:24
 50/75 anonim ***** válasza:
höhö..:DxD
2010. máj. 2. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!