Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, nektek mi bajotok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány elítéli azt, aki versenyszerűen foglalkozik a testépítéssel, és ad magára, pl kozmetikus szolárium, stb. ez miért van?:D
2010. máj. 2. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
Ez nem erről szól, hogy erős, meg férfias. Ez is egyfajta sport. Neki ez a hobbija, tetszik neki ez a dolog. Kész. Nem akar ő ettől férfiabb lenni, vagy erősebb. Egyszerűen csak szereti csinálni. Nem baj, ha ad magára. Szerintem meg jó dolog, én tisztelem a kitartásukat. Én olyan lusta vagyok, hogy még itthon sem tornázom, és irígylem őket a kitartásukért.
2010. máj. 2. 21:12
 12/75 anonim ***** válasza:

A cingár és a fullizom között vannak átmenetek. Legyen egy pici izma, de amikor olyan a karja valakinek, mint a derekam, az már számomra visszataszító. Ez van.

20L

2010. máj. 2. 21:14
 13/75 anonim ***** válasza:

semmi bajom velük. de szerintem irtó rondák az izompacsirták. a kozmetikus meg a szolárium pedig egyáltalán nem azt jelenti hogy ad magára. a szolárium az eleve pont hogy az ellenkezője, tönkreteszi magát, undorító ronda narancssárga ráncos lesz. a kozmetikus meg véleményem szerint pénzkidobás, én sem járok, magam ápolom a bőröm, magam szőrtelenítek, a sminkem is meg tudom csinálni, és egyiket sem tudná a kozmetikus jobban csinálni mint ahogy én, szóval a kozmetikus azoknak van akik lusták és inkább pénzt szánnak rá minthogy maguk tartsák karban a testüket. a barátom szintén karbantartja a testét és szerencsére olyan baromság hogy szolárium soha eszébe sem jutna. és igen, nekem a vékonyabb srácok tetszenek, én is vékony vagyok és olyannal érzem jól magam aki szerintem illik hozzám mind testalkatilag mind más dolgokban is. az izmosaknál jobban már csak egyet utálok jobban, a kövéreket. ez az én ízlésem, én véleményem, ennyi. azt hiszem jogom van a saját ízlésemhez.

21L

2010. máj. 2. 21:14
 14/75 anonim ***** válasza:

kardió nem csak futás, hanem séta, bicikli, és minden más, amivel zsírt égetsz. De én egyébként nagy ívben tojok a pumpákra nekem elég, ha heti 3-szor elmegyek bunyózni és tudom, nem teszem tönkre a szervezetem gyógyszerekkel.

Egyébként meg vagánykodni nem itt kell!

2010. máj. 2. 21:15
 15/75 A kérdező kommentje:
Persze, mindenkinek joga van a saját véleményéhez :) énsem a csajok miatt csinálom, hanem mert személyi edzőnek tanulok, ebből szeretnék megélni, és élvezem csinálni, csak érdekelt a közvélemény erről a dologról :D és nem egészen azokra az Arnold Swarzenegger típusra gondoltam, hanem pl valami ilyesmire, max picivel nagyobba. http://www.youtube.com/watch?v=RAtKJwAV7DY
2010. máj. 2. 21:17
 16/75 A kérdező kommentje:
nem vagánykodom ha nem tűnt volna fel te barom :D
2010. máj. 2. 21:18
 17/75 anonim ***** válasza:
21:15 a kardio és a zsírégetés két külön dolog aztsem tudod miről beszélsz. A futás a kardio ami nagyon kis mennyiségű zsírt éget és inkább izmot bont... Az aerob a bicikli,gyaloglás ami lassab monoton mozgás és inkább zsírt éget. Legközelebb néz utána vminek mielőtt pofázol;)
2010. máj. 2. 21:32
 18/75 anonim ***** válasza:

ma 21:32

Jogos, elnéztem!

De ettől függetlenül szánlak a kérdezővel együtt, mert minimális tiszteletet nem vagytok képesek mutatni a másik felé (lásd "barom", "pofázol")!

Mellesleg pont ennyit tudtok.. talán többek ez sem jöhet be a csajoknak.

2010. máj. 2. 21:40
 19/75 anonim válasza:
Én imádom a testépítőket:D az előző barátom is az volt:)
2010. máj. 2. 21:41
 20/75 anonim válasza:

Nekem egyáltalán nem jönnek be ezek a gyúrós pityuk. Pláne amióta a RKC szerint edzek, már tudom, hogyha szembejön velem egy ilyen izomagyú, hogy nincs benne semmi erő, nem szálkás, és ha abbahagyja a szteroidozást, meg a szénhidrát zabálást, maci lesz belőle. ELHÍZIK. Meg egyébként sem szeretem, ha a pasi hasa kockás.Inkább a vékony alkatú, de erős srácok tetszenek. De mondjuk hülyén is mutatna mellettem (169/46) egy nagydarab állat. Nekem biztosnágérzet kell a férfi mellett, nem pedig az, hogy egy test legyen mellettem, ami nem tud megmozdulni, ha tenni kell valamit, mert kifárad. Az erő nem feltétlenül jár orbitális nagyságú karokkal.

A szolival kapcsolatban pedig bennem csak az maradt meg, hogyha egy férfi szolizik, az tuti meleg. Biztos, hogy nem az, pláne, ha ki van gyúrva, de nekem akkor is ez az első gondolatom az ilyenekről. Kozmetikushoz sem értem, hogy minek mennek. Lány létemre nem járok. Ha vm gond van a bőrömmel én is meg tudom oldani, nem kell ahhoz szakember.

Persze ez csak az én véleményem.

(L 22)

2010. máj. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!