Hány éves korig lehet versenyszerű sportot elkezdeni?
Figyelt kérdés
Most múltam 17 éves és szeretnék elkezdeni versenyszerűen kajakozni vagy kenuzni. 3 éve nyaranként kenutúrázni járok, de edzésszerűen sosem csináltam még. Budapest környékén esetleg tudnátok helyet javasolni, vagy már túl öreg vagyok ehhez? 17L2011. aug. 21. 14:26
2/4 anonim válasza:
női kenut sztem még elkezdheted, és akár még sikereket is érhetsz el, a kajakot nem javaslnám, maximum hobbiszintre
3/4 anonim válasza:
Én 10 évig kajakoztam és ahoz már tényleg öreg vagy h elkezd főleg h nem nagyon tudsz a kenut megpróbálhatod mivel az még csak most jött divatba viszont azok a lányok akik most kenuznak azoknak van elég sok alapjuk a kajak miatt szval nem tudom a versenykenu közel sem olyan egyszerű mint a túra de próbáld meg és lehet h nagyon tehetséges vagy és akkor viszont sima ügy lesz:) 18/L
4/4 anonim válasza:
Ennyi idősen már nem tudsz verseny szintre jutni, már 10-13 éves korban el kellett volna kezdeni. Hacsak nincs valamilyen sport-előképzettséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!