Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Késő már elkezdeni az evezést?

Késő már elkezdeni az evezést?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és kb. 10 éve űzök amatőr szinten egy sportágat. Mostanában nagyon megtetszett az evezés. Arra gondoltam,hogy szívesen elkezdeném, hiszen nem a nulláról indulnék, mert az alap kardiovaszkuláris edzettségem és izomerőm szerintem megvan hozzá (a triatlon és az erősítő edzések miatt). Szerintetek e korban már késő elkezdeni valami újat, ha felnőtt versenyeken is szeretnék majd indulni?

Ha igen, az se baj: marad a triatlon:)

2011. szept. 26. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a kajakozást kezdtem el 25 évesen. Hobbi szinten nem késő semmi, de komolyabb versenyekre már nem tudsz menni, ahhoz 10 éves korod körül kellett volna elkezdeni a versenyt. Ezt bánom én is, hogy nem akkor kezdtem, de most már mindegy.

De vannak azért versenyek, amelyeken részt vehetsz így is, túrabajnokságok, stb.

2011. szept. 27. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!