Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Elég amatőr vagyok (1× horgász...

Elég amatőr vagyok (1× horgásztam) és szeretnék elkezdeni és láttam egy olcsó botot valami 2000Ft-ért szerintetek megvegyem?

Figyelt kérdés
Egy évben ha 3× horgászom tehát nincs kitéve nagy igénybevételnek csak most szeretnék elkezdeni tehát tényleg nem kell valami drága cucc.
2011. júl. 11. 19:11
 1/4 anonim válasza:

tanulócuccnak bármi jó, az igazán jó botokhoz, orsókhoz már kell a szakértelem, nagyon kell rájuk vigyázni...

vedd meg, aztán ha pontosabban eldöntötted, h milyen horgászmódszert szeretsz alkalmazni, milyen haltípusra, akkor vegyél egy jobb cuccot!

2011. júl. 11. 21:32
 2/4 DannyZuko ***** válasza:
Az hogy a botot mekkora igénybevételnek teszed ki, azt elsősorban nem az határozza meg, hogy egy évben hányszor dobsz majd be vele, hanem az, hogy milyen horgászmódszerre kell és milyen halat akarsz majd fogtni, pláne mekkorát. Mondok valamit: Pl fox vele egy 10 kilós pontyot, az jobban igénybe veszi a botodat, mint ha elmennél minden nap pecázni keszegre. Ha pergetés megint jobban "fárasztja" a boto mint az úszózás... 2000 Ft gyanúsan olcsón hangzik. Egy rendesebb boltban 4-5000ért lehet kapni Daiwa, Shimano stb botokat. szerintem 4000 nem sok egy botért, amit könyen lehet, hogy egy életen át használsz...
2011. júl. 12. 13:27
 3/4 anonim válasza:
ha veszel és márkásabbat akkor Shimano-t vegyél! Az megbízhatóbb. Én vettem a múltkor Daiwát és nagyon megszívtam vele, daiwából inkább az orsók a jók... A Shimano tényleg egy életen át jó :)
2011. júl. 12. 22:41
 4/4 anonim válasza:
Semmit sem írtál, hogy milyen hosszú, dobósújú, anyagú a bot, és arrol sem, hogy hol, és milyen halra, milyen módszerrel akarsz horgászni, így érdemben segíteni sem tudok. A Daiwáról és a Shimanóról azt kell tudni, hogy a két legdrágább, de tényleg általában professzionális felszereléseket gyártó cég, mindkettő japán, tehát a VÁM miatt is drágák. Elmondható róluk még hogy kb. 10.000Ft alatt ők is rosszat gyártanak. Viszont vannak kifejezetten olcsó márkák, mint a Lineaeffe, ami órsóban jó, botban közepes, illetve vannak nagyobb márkák, amik a menő, drága termékek mellett kimondottan olcsó, de jó, un. "gagyi" termékeket is gyártanak, pl. a DAM cég On-liner botszériája.
2011. aug. 7. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!