Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D
kérdező tudtommal senki nem mondta rád azt hogy ocsmány vagy szal nem tom hogy most hogy jötté hozzád hogy azt mondtad a válaszolónak hogy icsmány..:/
el kell fogadni a legtöbb lánynak nem jönnek be a kigyúrt fiuk..semmi férfiasság nincs bennük..
mert a kinézetükkel így azt akarják mutatni hogy de kemény vok ezért ne kezdj ki velem..:/
17/L
Nos, először is: lány vagyok.
És nem, nincs szerencséd: szép is vagyok :D. És neeeem, nem vagyok dagadt sem, mielőtt ez lesz a következő gyenge próbálkozásod :D. hehe
Csak elolvasván a kommenteket nem bírtam megállni, hogy ne írjak, miután az ötödik lekezelő, paraszt beszólást írtad (meg a többi okos gyúrós persze) olyanoknak, akik normálisan válaszoltak. De most komolyan kérdezem: miért teszel fel itt kérdést, ha nem fogadod el mások kritikáját? Menj fel inkább egy olyan fórumra, ahol imádják a testépítőket, képet is felnyomhatsz magadról majd fürdőzhetsz a nyáladzó dícséretekben. Mert ahogy látom neked ez kell.
bocs ocsmány..
csak sötét van a szobában így nem tok nagyon gépelni..
sztem nem úgy értette hogy mindenkinek bejön csak tod azért az ember tudja saját magáról hogy hogy néz ki..
és valljuk be a szép lányok se kedvelik a kigyúrt "állatokat";D
22:22-s vok.
Nagyon eldurvult a helyzet,nem kellene minket oltogatni,ez a beszólás nagyon tetszett(okos gyúrósok),mégis csak igaz amit írtam,hogy irigységből könnyü minket leoltani,megnézném azért ti mit csináltok,bár mondani sem kell,szívjátok a bagótokat,amitől olyan szagotok van csajok,hogy meg se csókolnálok tuti hánynék tőletek,vagy zabáljátok a sütiket,két arcra,vagy ami rosszabb spanglit toltok.Ez élet szerintetek?Vagy az élet,hogy nincs célotok és a psitoknak se?És majd feleszmél 20 éven belül hogy hoppá mit értem el,a csipszes tálat az asztalról.
El se tudjátok hinni,hogy milyen előnyökkel jár amikor sportoltok,mivel nem csináljátok.Nem feltétlenül ettől vagyunk férfiak,de indirekten amiket megtapasztalt a sportban az az életben is hasznos ezt ne feledjétek,mint már írtam.
22:46
Amit írtál, az hülyeség. Szénhidrátot, fehérjét nem kell számolgatni, egyszer kiszámolod és kész. Az hogy esetleg lemegy szoliba és elmegy edzeni,háááát mondjuk vegyen el 2 órát a napjából. E mellett milyen élete lenne? Ugyanolyan normális mint bárki másnak. Az a baj, hogy itt mindenki a maga előítéleteivel dobálódzik. Az anoním dolog tök jó, csak itt sajnos zsákutcába fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!