Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, nektek mi bajotok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány elítéli azt, aki versenyszerűen foglalkozik a testépítéssel, és ad magára, pl kozmetikus szolárium, stb. ez miért van?:D
2010. máj. 2. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:

Kedves 21:15, ezt neked "küldöm". Csak hogy máskor így okoskodj te nagy "szakértő". LOL

"A cardio vagy kardio előtagként azt jelenti, hogy a szívvel kapcsolatos. Testmozgás kapcsán jelzőként is használjuk, mint pl. kardio edzés vagy kardio gépek, ahol is olyan mozgásra utal, ami növeli a szív teljesítményét.

A kardio mozgást, a mozgás jellege szempontjából két kategóriába sorolhatjuk:

1. hosszan tartó, gyenge vagy közepes intenzitású, egyenletes pulzusszámú aerob mozgás;

2. rövidebb ideig tartó, nagy intenzitású, ciklikusan változó mozgás.

Az első kategória, noha növeli a kitartást, és bizonyos sportokhoz szükséges is (pl. hosszútávfutás)az általánosan elfogadott tévhittel ellentétben a zsírégetés és az egészségünk szempontjából nem a legoptimálisabb!

Ennek oka, hogy a hosszan tartó egyenletes mozgás

- elősegíti a szabadgyökök kialakulását;

- leépíti az izmokat;

- csak egy bizonyos sebességre készíti fel a szívet.

A helyesen végzett kardio edzés a ciklikusan változó mozgás (nagy intenzitás és pihenő szakaszok váltakozása) optimális kardio edzést biztosít:

- növeli az antioxidáns termelést;

- serkenti az anyagcserét és a zsírégetést;

- felkészíti a szívet a változó hatások hatékony kezelésére."

Azt hiszem, te ennek pont az ellenkezőjét állítottad, méghozzá lekezelő, paraszt stílusban. Így már kicsit égő vagy.

2010. máj. 2. 21:54
 22/75 A kérdező kommentje:
mi az hogy ha abbahagyja a szénhidrát zabálást?:S Te miről beszélsz? a szénhidrát az energiához kell... szerintem fehérjére célzol, vagy nem?:D másik meg mi az hogy nagy darab test, nemtud megmozdulni?:O szóval aki testépítő az 100% hogy nem végez nyújtó gyakorlatokat? a szteroidokba meg inkább ne mennyjünk bele, fűt fát kitalálnak ezekre a szerekre, orbitális baromságokat :D
2010. máj. 2. 22:03
 23/75 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem ugyanaz, de általában kéz a kézben járnak:az értelmes emberek általában nem bunkók, a bunkók meg nem értelmesek.

De köszönöm a "felvilágosítást", látom a nagy intelligenciádból még erre is futotta. hehe

2010. máj. 2. 22:12
 24/75 anonim ***** válasza:
Ajjaj vastárs, elég gányul tetted fel a kérdést. Mert erről mindenkinek a profi testépítők jutnak eszébe. Szóval ne vedd magadra. Az meg hogy nincs fogalmuk a testépítésről, és jönnek egyből a szteroidokkal meg az ilyen marhaságokkal, az az ő hiányosságuk. Én is edzem heti 5x, mégsem nézek ki úgy, mint egy felfújt állat, mert kontrollálom a fehérjebevitelem. Inkább nézek ki sportosnak, mint kötött izomzatúnak. Egyébként meg szard le itt mit osztanak, és élvezd a mosolyokat az utcán! A felfújt állatokat én is taszítónak találom.
2010. máj. 2. 22:18
 25/75 A kérdező kommentje:
Végre egy normális ember is tévedt ide :) am lehet rosszul tettem fel a kérdést... én se vagyok profi szinten.. a profi szint már csak a HGH-ról , Inzulinról, és a Szteroidokról szól sajnos :D és ezek így egyszerre hosszútávon tényleg elég undormányt csinálnak az emberből ez tény
2010. máj. 2. 22:21
 26/75 anonim ***** válasza:

Engem imád a csajom,imádja simizni a vállaimat meg a karomat,mellemet,combomat,mindent.Ő imádja ha egy pasi izmos,óő is edz,hihetetlen jó teste van a csajnak,tánc-hastánc-kondi,jah és 36 éves,egy 20-snak ha kinéz,a sok kis 20-on éves p_csa elbújhatna mellette messzire,olyan igénytelenek hogy az visít a mai csajokról.

Sztem azér nem szeretnek minket kérdező,mivel tetszik az nekik,de mivelhogy ők sajnos nem csinosak,ahogy mi persze elvárjuk,ezért ilyen lányokra rá se nézünk az ilyen átlagra,és ezzel kompenzálják,hogy szídnak minket,és inkább járnak egy nyikhajjal,annak mindegy csak legyen valakije.Jönnek a sztereotípiák,peig mi vagyunk igazán FÉRFIAk akik sportolnak,most az mindegy mit,de sportolnak.Nem az,aki "hú öcsém,de jó ez a spangli,de f_sza betéptem",nemtom inkább leszek izomagyú mint egy átlagos kis pasi,szürke egérke,aki csak úgy van.

Pedig a sportnak hála kitartó lettem,céltudatos és SIKERES az életben.

És most ne akarok nagyképűsködni,mert nem az a célom,ez csak az én meglátásom.

Kinek a pap kinek a paplan

UI:Az izomagyú a másik kedvencem.Egyesek azt hiszik,hogy aki edz az hülye,hát nemtom sztem intelligenciába sok embert odateszek.

22F

2010. máj. 2. 22:22
 27/75 anonim ***** válasza:

"nem állok le az interneten az inteligenciámról vitatkozni :D tisztában vagyok a saját képességeimmel, és nem alacsonyodok le odáig hogy ilyen senkiházi véleményére adjak, és próbáljak cáfolni, de azért nice try"

Igazad van, képességek hiányában én sem állnék le vitázni az intelligenciámról.

Látod, látod, ebben teljesen egyetértünk. Habár a hozzáállásoddal és a stílussal, ahogy válaszolsz a neked nem tetsző kommentekre mindent elárulsz, de bizonygasd csak, hogy mekkora IQ fájter is vagy valójában.

"nájszcsrááááj" nyehehe

2010. máj. 2. 22:30
 28/75 A kérdező kommentje:
22:22 megnyugtattál hogy vannak még normális emberek is a földön :) egyetértek a szavaiddal
2010. máj. 2. 22:33
 29/75 A kérdező kommentje:
22:30 : Ez nem egy vetélkedő, hanem a szánalmas életed :D
2010. máj. 2. 22:34
 30/75 anonim ***** válasza:
Lássuk csak: kb. heti 4-5ször lejársz gyúrni (ha nem többször), számolgatod mennyi szénhidrátot, fehérjét stb. viszel be a szervezetedbe, szoliba jársz meg persze kozmetikushoz...hmmm....szerintem nem az én életem szánalmas :).
2010. máj. 2. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!