Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D
Engem kérlek az ELTE programozó szakára.Igen még nem végeztem el,mert dolgozok is mellette.
Nem jó dolog az irigység,hogy te nem vagy gboldog ember,legalább én az vagyok,nagyon is.HÁny ilyen ember van szerinted?Hát elárulom nem sok,meg nem sok önbizalma van az embereknek.Az,hogy van egészséges önbecsülésem és önbizalmam ez kellene mindenkinek szerintem,és most megint nem bántani akarok senkit
Miért ne lennék boldog? Ennek most mi köze van itt bármihez is? Legalább te tudod?
Egymástól független baromságokat írsz össze-vissza (nem meglepő mondjuk...).
Kezdjük az elejéről: a "hatalmas" céljaid, hogy építsd a "bizniszt" a "csajoddal" (aki mindenkinek bejön, haha, képzelem, azért nézik meg az emberek, mert nem hiszik el egy nő hogy gyúrhatja ilyen ocsmányra magát), hogy (szerinted) tökéletes testet alakítsatok ki (mert ugye ettől lesztek "tökéletes" pár, képzelem milyen bensőséges és mély a kapcsolatotok)és hogy "alfahím" legyél.
És ezekre a "csodálatos" célokra vagy büszke. Hmmm, ez igen, erre valóban az lehetsz.
Én megelégszem annyival, hogy megtanítok pár gyereket írni, olvasni és számolni, meg hasonló alsóbbrendű dolgokra.
És nem leszünk tökéletes pár a barátommal (bocs, "csávómmal" ha te így jobban érted), csak szeretjük majd egymást ilyen tökéletlenül is. Nem is fogok sok pénzt keresni, úgyhogy a leendő gyerekeimnek be kell majd érniük a szellemi értékekkel, amiket átadok nekik.
Tényleg nagyon irigyellek. Megyek is pityeregni... :D XD
Nem olvastam el a kommenteket de válaszolok.
Ez a versenyszerű testépítő: [link]
Ez pedig az aki nem: [link]
Válaszom: a csajok inkább olyana pasival járnak aki nincs felfújva, nem a fél életét a kondiba töltötte a tükör elött, hogy hú 45ös a kezem de még kéne rá gyúrni mer nem elég. Inkább azzal járnak, akin látszik h foglalkozott a testével, de nem vitte túlzásba. Inkább picit formás de ne az a fajta akin az újnyi vastag erek dagadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!