Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, nektek mi bajotok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány elítéli azt, aki versenyszerűen foglalkozik a testépítéssel, és ad magára, pl kozmetikus szolárium, stb. ez miért van?:D
2010. máj. 2. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:

Engem kérlek az ELTE programozó szakára.Igen még nem végeztem el,mert dolgozok is mellette.

Nem jó dolog az irigység,hogy te nem vagy gboldog ember,legalább én az vagyok,nagyon is.HÁny ilyen ember van szerinted?Hát elárulom nem sok,meg nem sok önbizalma van az embereknek.Az,hogy van egészséges önbecsülésem és önbizalmam ez kellene mindenkinek szerintem,és most megint nem bántani akarok senkit

2010. máj. 3. 00:32
 62/75 A kérdező kommentje:
Ahány ember, annyi cél, egyiket sem itélem el, csak az nem tetszik aki tudatlanul ítéli el a másikat.. mi most tökjól elveszekszünk az interneten holott semmit nem tudunk egymásról, nemsok értelme van persze :) én azért kezdtem el ezzel foglalkozni, mert igen más életmód is létezik, más életmód is lehet jó de az első dolog amiért elkezdtem, hogy az edzés ad egy jó közérzetet, és eltudom magam fogadni, mert edzés nélkül nem megy :D aztán annyira megtetszett, hogy versenyszerűen foglalkozom vele, sőt ebből is szeretnék majd megélni ^^
2010. máj. 3. 00:41
 63/75 A kérdező kommentje:
Mindegy,köszönöm szépen a válaszokat, leszűrtem amit szerettem volna, és elnézést ha bunkóvoltam. :)
2010. máj. 3. 00:45
 64/75 anonim ***** válasza:
Utolsó igazad van nagyon is.CSak azt nem szeretem ha izé olyan dolgokat állítanak ami nem igaz,persze minek is bizonygassak másnak,felesleges dolog.Én is leszűrtem a konzekvenciát.Elnézést ha esetleg bunkók voltunk.Na zárjuk le a témát.Igaza van az utolsónak ennek se füle se farka.
2010. máj. 3. 00:49
 65/75 anonim ***** válasza:

Miért ne lennék boldog? Ennek most mi köze van itt bármihez is? Legalább te tudod?

Egymástól független baromságokat írsz össze-vissza (nem meglepő mondjuk...).

Kezdjük az elejéről: a "hatalmas" céljaid, hogy építsd a "bizniszt" a "csajoddal" (aki mindenkinek bejön, haha, képzelem, azért nézik meg az emberek, mert nem hiszik el egy nő hogy gyúrhatja ilyen ocsmányra magát), hogy (szerinted) tökéletes testet alakítsatok ki (mert ugye ettől lesztek "tökéletes" pár, képzelem milyen bensőséges és mély a kapcsolatotok)és hogy "alfahím" legyél.

És ezekre a "csodálatos" célokra vagy büszke. Hmmm, ez igen, erre valóban az lehetsz.

Én megelégszem annyival, hogy megtanítok pár gyereket írni, olvasni és számolni, meg hasonló alsóbbrendű dolgokra.

És nem leszünk tökéletes pár a barátommal (bocs, "csávómmal" ha te így jobban érted), csak szeretjük majd egymást ilyen tökéletlenül is. Nem is fogok sok pénzt keresni, úgyhogy a leendő gyerekeimnek be kell majd érniük a szellemi értékekkel, amiket átadok nekik.

Tényleg nagyon irigyellek. Megyek is pityeregni... :D XD

2010. máj. 3. 00:54
 66/75 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek meg annyit, hogy én is bocs, hogy az elején úgy felhúztam magam, általában nem szokásom általánosítani, de most ezt tettem, belőled kiindulva, rosszul. És tényleg, mindenki éljen úgy, ahogy akar, egyik életmód sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, csak másmilyen.
2010. máj. 3. 00:57
 67/75 A kérdező kommentje:
Nem probléma :) Sajnos én is hirtelen lobbanékony természet vagyok, szóval nemúgy jött ki, van ilyen :P
2010. máj. 3. 00:59
 68/75 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a kommenteket de válaszolok.

Ez a versenyszerű testépítő: [link]

Ez pedig az aki nem: [link]

Válaszom: a csajok inkább olyana pasival járnak aki nincs felfújva, nem a fél életét a kondiba töltötte a tükör elött, hogy hú 45ös a kezem de még kéne rá gyúrni mer nem elég. Inkább azzal járnak, akin látszik h foglalkozott a testével, de nem vitte túlzásba. Inkább picit formás de ne az a fajta akin az újnyi vastag erek dagadnak.

2010. máj. 3. 03:01
 69/75 anonim ***** válasza:
Ja és az nem elítélendő hogy kozmetikushoz jársz, meg szoliba(lebarnulsz és jobban kihangsúlyozza az izmaid, ami ismét tesz arra hogy undorodjanak tőled az emberek a hatalmas izmaid miatt), én is kondizok, nem szedek semmit ezér lassabban is fejlődök, igaz nem olyan régóta csinálom, de inkább legyen olyan testem( vagy egy picit jobb) mint a 2. linken lévő srácnak
2010. máj. 3. 03:04
 70/75 anonim ***** válasza:
Jah még annyi, hogy semmit se szabad túlzásba vinni, ne hogy azt hidd h az 50es kar majd menővé tesz a starandon, megnéznek de nem az lesz a benyomásuk hogy hú de jó pasi, hanem az hogy ez meg hogy néz ki már, tök visszataszító hogy ennyire kivagy gyúrva.
2010. máj. 3. 03:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!