Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, nektek mi bajotok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány elítéli azt, aki versenyszerűen foglalkozik a testépítéssel, és ad magára, pl kozmetikus szolárium, stb. ez miért van?:D
2010. máj. 2. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:
Teljesen ígyvan :) Utolsó hozzászólónak annyit, hogy azért örülök hogy nem fogytak el a sportolók mert úgynézki manapság ami menő az a szemüveges hosszúhajú vékony füvező rockerek, illetve elhízott kockák :D
2010. máj. 2. 23:28
 52/75 anonim ***** válasza:

Mégis milyen célokra gondolsz konkrétan, amikkel majd "segíteni" fogsz az embereknek?

És igen, büszke is vagyok, mert elsősorban nem azért jelentkeztem egyetemre, hogy diplomát kapjak és lobogtassam, hogy milyen zsírkirály vagyok, hanem mert van egy hivatás amit mindennél jobban szeretnék majd csinálni.

2010. máj. 2. 23:33
 53/75 A kérdező kommentje:
Énis pontosan ezt csinálom, szeretnék egy szakmát tanulni és csinálni mert élvezem :D hogy milyen célok? teljesen mindegy :) egy személyi edző dolga az hogy az embereknek segítsen a céljai elérésében legyen az akár pár kg fogyás, avagy versenyszerű testépítés
2010. máj. 2. 23:41
 54/75 anonim ***** válasza:

Na, látod, normálisan is lehet válaszolni. :)

Nekem nincs amúgy bajom a testépítőkkel és magával a testépítéssel (az öcsém is gyúr amúgy...), aki ezt szereti csinálja. Csak azon akadtam ki (jó, lehet, hogy túlzottan is), ahogy nagyképűen osztottátok az észt arról, hogy csak ez a jó élet, ahogy mások élnek az céltalan stb. Na meg persze a stílus, ahogy előadtátok.

2010. máj. 2. 23:46
 55/75 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem CSAK ez a jó élet... arra akartunk kilyukadni, hogy igazságtalan az, hogy minket elitélnek akik lemondunk nagyon sok dologról pl kaja, alkohol, stb, és normális életmódot folytatunk, míg akik elitélnek minket , azoknak a többsége vékony/elhízott alkoholista drogos állat, és őket egyáltalán nem ítélik el , mert manapság ez a normális a társadalomban.. sajnos :(
2010. máj. 2. 23:50
 56/75 anonim ***** válasza:

23:01,22:22-es vok

Akkor válaszolok neked mik a hatalmas céljaim,kedves "valamelyik válaszadó":

-Anyagi függetlenség elérése 23 éves koromra,szal havi 1misi bevétel,jó kommunikációs képességet kialakítani,építeni a csajommal közösen a bizniszt,ami nagyon jól halad,egy hatalmas csapatot akarunk létrehozni

-Gyönyörű szép testet kialakítani magunknak,hogy tökéletes pár legyünk,bár már most is az,az én csajom is mindenkinek bejön,és pedig 36 éves,mint írtam igaz,hogy 20-nak néz ki,de állandóan úgy bámulják,hogy nah,és sose vág fel vele.

-Kövi célom:Elérni egy 100kg-os izmos testet,egy 48-50-es kart,140-es mellbőséget.

-Jah és 5 éven belül egy gyönyörű szép családi házban lakunk

Nah most erre mit válaszolsz,nem csak ennyi a célom,amit mondtál,hogy csak az edzés,az edzés csak egy,hogy tökéletes pasivá válljak(alfahímmé ha úgy tetszik).

Mesélj neked van-e ennyi célod mint nekem,jah és még nem soroltam fel a többit,amit persze nap,mint nap vezetek.

És állandóan teszek veszek,ezt adja a sport a küzdést a kitartást,és az ambícit,amit az átlag ember sose fog megérteni,és persze ezért is tartanak ahol tartanak a negatív lelki beállítottságukkal

22F

2010. máj. 3. 00:15
 57/75 anonim ***** válasza:
Jó, persze, sok hülye van aki elítél valakit az életmódja miatt (és megint hangsúlyozom, hogy az eddigi "kötekedésem" nem azért volt mert elítélem a testépítést), de ti is ugyanúgy elítélitek azokat, akik meg másképpen élnek. Vagy nem? Pl. itt is írtátok, hogy a dohányosok, meg akik isznak alkoholt (és itt nem az alkoholistákra gondolok), vagy édességet esznek stb. ők mennyire nem élnek "normális" életet. De úgy várjátok el, hogy mások elfogadjanak titeket, hogy ti közben ferde szemmel néztek azokra, akik nem élnek sportosan. Dédnagyapám például úgy kezdte a reggeleket, hogy betolt egy kisüstit, utána reggelire megevett jó sok zsírszalonnát kenyérrel. És ez csak a reggel volt :). Mellette pedig masszívan pöfékelt a pipájával. Sosem sportolt semmit. 93 évesen halt meg makk egészségesen, úgy, hogy elaludt. Ezzel nem azt mondom, hogy nem jó a sport és ez a követendő, én is imádok tekerni (bicajt :) ), csak nektek is el kéne fogadni, hogy van aki másképpen él és úgy érzi jól magát, ettől még nem lesz kevésbé értékes az élete. Ennyi.
2010. máj. 3. 00:16
 58/75 anonim ***** válasza:

Jah és annyi,hogy ehhez kitartás kell,itt nincs apeláta.Mi letudunk mondani a hülye drogról meg a piáról is.Ezeket teljesen el is ítélem.

Ez egy művészet ez a sport,ami teljesen átformálja a jellemedet.Például én sose füveztem még kint Amsterdamban se,nem kell és kész,én FÉRFI vok,nincs ezekre szükségem.

2010. máj. 3. 00:17
 59/75 anonim ***** válasza:
Jah és az egyetem az nem ad eszed ,csak egy vacak papírt,hidd el,én is járok egyetemre,de utálom,semmit pluszt nem adott,magamtól tanultam meg mindent a munkahelyemen.Látom milyen emberek jrnak oda,sajnos ez a színvonal,ami az oktatáson is látszik.
2010. máj. 3. 00:20
 60/75 anonim ***** válasza:

00:15 Sajnos a röhögéstől most nem nagyon fog menni az érdemleges válaszadás :).

De azért kíváncsi lennék, milyen egyetemre vettek fel téged. Sajnos vannak elég színvonaltalan intézmények, ahová még te is bejuthatsz, az ott adott diplomával tényleg kitörölheted (bár sejtem, még ezt sem végezted el).

Látod kedves kérdező, miről beszéltem, mikor mondtam az intelligencia-dolgot? (persze veled azóta tudok értelmesen szót váltani, nálad én hamarkodtam el a dolgot, mert felfújtam magam). És tudom, én is általánosítottam csöppet, de most mondd meg... :)

2010. máj. 3. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!