Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi bajotok van a versenyszerű testépítőkkel? :D
"ad magára, pl kozmetikus szolárium, "
én is járok kondizni, izmos vagyok, de szolárium meg komzetikus...
nemtudom nekem nincs ilyenekre szükségem, hogy tudjak csajozni.
ez olyan, mint amikor egy nő boxol vagy autóversenyzik. szerepcsere.
nem néznek ki jól..csak izomból áll akkor a fiú..
azt össze roppantja a bnojét ha át akarja ölelni..:D
csak légy enyhén kigyúrt..
nem a testépítéstől leszel erőteljes..
Na akkor a pumpa menekről, annyit hogy tőlük aztán nyugodtan elvihetik a csajt az utcán, mert kettő nem tud futni. Mire a sarkig elfut, egyébként is kifárad.
Verekedésben, meg abszolút nem ügyesek a testépítők, kötöttek nagyon bármiféle mozgáshoz.
Ez már túl megy a 'férfias' fogalmán. Mert most azt hiszed, h attól leszel férfi(as), hogy minél izmosabb vagy? Nekem (bocsi) egyáltalán nem tetszenek az ilyen pasik, másrészt az, hogy valaki ad magára, az nem abban nyilvánul meg, hogy szoliba jár stb., anélkül is lehet valaki igényes. De hát kinek a pap, kinek a papné. Van akinek ez tetszik, nyugi.
17/L
Azon kívül, hogy visszataszító a külsejük? Amúgy egy férfi ne járjon szoláriumba és kozmetikushoz sem (utóbbinál kivételt képez, ha valaki nagyon pattanásos és az arcát kezelteti, mert az az alap ápoltság része).
És nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy attól leszel férfias, ha kigyúrod magad. Az, hogy valaki igazi férfi-e, vagy sem, nem testalkat-függő. L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!