VÉLEMÉNYEK A VERSENYSZERŰ UGRÓKÖTELEZÉSRŐL?
na csak azért kérdezem mert én 1 olyan klubba járok ugrálni ahol 1-2 év múlva már vb-re megyek lehet
írd be youtube-ba: speed kötélugró klub nézd meg!!!
Én lassan 5 éve járok, és nagyon szeretem. De azt utálom, hogy nagyon sok ember nem veszi komolyan, hogy ott csak simákat kell ugrálni vagy hasonlók. ( mondjuk kíváncsi lennék hogy hogy csinálná meg a szaltókat meg a triplákat )
Amúgy én is versenyszerűen csinálom. Még olyan sok versenyen nem voltam, mert az első évbe csak barátkoztam vele, meg felléptünk a csapattal.
És örülj neki hogy ilyen komoly versenyekre eljutsz. (én csak országoson, megyein, és inf-en voltam)
Szerintem nyugodtam sportolj. ( már többször versenyeztünk és találkoztunk ezzel a csapattal, elég jók :)) )
Bocsi a megfogalmazásért ha kicsit értelmetlen, csak mindig jött valami amit le szerettem volna írni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!