Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg (férfi) párok miért nem vállalhatnak gyereket?
Kérdező, de egy nagyon aljadék ember vagy! Direkt provokálsz mindenkit... nagyon jól tudod, hogy nem engedik meleg pároknak a gyermek vállalást, nem is értesz egyet azzal, ha azonos neműek vállalnak gyereket, de azért felteszed a kérdést. Ezzel nem csökkented az ellentéteket, hanem tovább fokozod. Köszönjük! Mi vagyunk mi? Ellenségek? Bántottunk mi titeket? Nem. Akkor mért támadtok?
23 meleg F.
Előző: minden veletek ellenkező véleményen lévő válaszoló - köztük én is - kihangsúlyozta, hogy egyébként semmi bajunk a melegekkel, legalábbis azokkal semmi, akik élik a kis életüket és nem a Love Parade-en "rázzák" magukat.
Nem bántott titeket senki, ez továbbra sincs szándékomban nekem sem.
De ha már érveket vársz (amiből kaptál nem is keveset), akkor részedről nem túl fair kijátszani a "minket mindig mindenki csak bánt és utál" nevű aduászt...
Azért, amikor aberrált, beteg embernek mondtok ki minket, ugyan kérlek legyen már szabad védekezni. Meg, amikor a pokolra kívántok minket...
23 meleg F.
Ez egyre rosszabb, 54-es, most ki provokál?:)
Ha ilyen módon próbálsz rávenni arra, hogy kimondjam az általad említett jelzőket, ezáltal feljogosítva magadat arra, hogy megsértődj, akkor rossz helyen kopogtatsz. Ennél én sokkal okosabb vagyok, és nem hagyok a számba adni olyan dolgokat, amiket nem gondolok;)
2009 óta tiltják az egyedülálló embereknek az örökbefogadást, így a melegek totál ki lettek golyózva.
Pont ezért 2009 óta rohamosan nő a gyereket nevelő meleg párok száma. :)))
Mivel már tudják, hogy legálisan, az állam közreműködésével esélytelen, így egyenesen a különböző félillegális ügynökségekhez fordulnak.
Ideje lenne beletörődni, hogy ilyesmit nem lehet tiltani.
Kedves kérdező! Olvastam, a hosszú érveléseidet, hogy melegek mért ne fogadhassanak örökbe gyereket.
Ha ennyire okos vagy, akkor mért tetted fel a kérdést?
Igaza volt a 23 éves meleg srácnak. Egyértelműen provokáció. Mindenáron azt akartad elérni, hogy mindenki itt sorakoztassa az érveket. Egyértelmű propaganda az egész.
Általánosságban értettem a fröcsögést a melegekre. Nem feltétlenül rád kedves kérdező. De ugyan, mért ne általánosíthatnék?
Amúgy két fajta heteró van. Aki szemtől szemben utál és, aki a hátad mögött utálja a melegeket. Szóval rohadtul ne gyertek azzal, hogy ti semmit rosszat nem mondtatok. Lehet, hogy speciel ti ebben a helyzetben semmi rosszat nem mondtatok, de nem kell ahhoz szitkozódni, hogy valakit, vagy valakiket megbánts. Itt a példa. Mint valami tudatlan kis ártatlan, felteszed a kérdésedet, de direkt módon egy kényes témát vetsz fel. Tudod, hogy indulatokat fog előidézni és bármiféle érvelést a melegek részéről semmisnek veszel. Teljesen mindegy, hogy mit mondunk, az úgyse úgy van. Majd lassan addig csűröd csavarod a szót, hogy majd kiderül, a melegeket senki se bántja, pusztán hápogunk a levegőbe. Rafinált vagy az tény.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!