Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg (férfi) párok miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg (férfi) párok miért nem vállalhatnak gyereket?

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 08:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, de egy nagyon aljadék ember vagy! Direkt provokálsz mindenkit... nagyon jól tudod, hogy nem engedik meleg pároknak a gyermek vállalást, nem is értesz egyet azzal, ha azonos neműek vállalnak gyereket, de azért felteszed a kérdést. Ezzel nem csökkented az ellentéteket, hanem tovább fokozod. Köszönjük! Mi vagyunk mi? Ellenségek? Bántottunk mi titeket? Nem. Akkor mért támadtok?

23 meleg F.

2012. nov. 9. 21:08
 52/137 anonim ***** válasza:
29%

Előző: minden veletek ellenkező véleményen lévő válaszoló - köztük én is - kihangsúlyozta, hogy egyébként semmi bajunk a melegekkel, legalábbis azokkal semmi, akik élik a kis életüket és nem a Love Parade-en "rázzák" magukat.

Nem bántott titeket senki, ez továbbra sincs szándékomban nekem sem.

De ha már érveket vársz (amiből kaptál nem is keveset), akkor részedről nem túl fair kijátszani a "minket mindig mindenki csak bánt és utál" nevű aduászt...

2012. nov. 9. 21:24
 53/137 A kérdező kommentje:
Pontosan így van ahogy az 52-es leírta, úgyhogy nem kell eljátszani az elnyomott szegény árva kirekesztett jogaitól megfosztott meleget, mert ez nagyon gyenge kártya tényleg...
2012. nov. 9. 21:38
 54/137 anonim ***** válasza:
90%

Azért, amikor aberrált, beteg embernek mondtok ki minket, ugyan kérlek legyen már szabad védekezni. Meg, amikor a pokolra kívántok minket...

23 meleg F.

2012. nov. 9. 21:58
 55/137 A kérdező kommentje:
Nem értem miről beszélsz egy szóval nem mondtam, hogy aberráltak lennétek, és a pokolra sem kívántalak benneteket! Hol írtam ilyet? Mutasd meg!
2012. nov. 9. 22:02
 56/137 anonim ***** válasza:
47%

Ez egyre rosszabb, 54-es, most ki provokál?:)

Ha ilyen módon próbálsz rávenni arra, hogy kimondjam az általad említett jelzőket, ezáltal feljogosítva magadat arra, hogy megsértődj, akkor rossz helyen kopogtatsz. Ennél én sokkal okosabb vagyok, és nem hagyok a számba adni olyan dolgokat, amiket nem gondolok;)

2012. nov. 9. 22:59
 57/137 anonim ***** válasza:
90%

2009 óta tiltják az egyedülálló embereknek az örökbefogadást, így a melegek totál ki lettek golyózva.

Pont ezért 2009 óta rohamosan nő a gyereket nevelő meleg párok száma. :)))

Mivel már tudják, hogy legálisan, az állam közreműködésével esélytelen, így egyenesen a különböző félillegális ügynökségekhez fordulnak.

Ideje lenne beletörődni, hogy ilyesmit nem lehet tiltani.

2012. nov. 10. 01:36
 58/137 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező! Olvastam, a hosszú érveléseidet, hogy melegek mért ne fogadhassanak örökbe gyereket.

Ha ennyire okos vagy, akkor mért tetted fel a kérdést?

Igaza volt a 23 éves meleg srácnak. Egyértelműen provokáció. Mindenáron azt akartad elérni, hogy mindenki itt sorakoztassa az érveket. Egyértelmű propaganda az egész.

2012. nov. 10. 01:45
 59/137 anonim ***** válasza:
69%
Mióta látogatom ezt a fórumot, ez az első kérdés ami nem megy át személyeskedő fröcsögésbe, pedig elég kényes témáról van szó. Ilyen beszélgetésben szívesen részt veszek még akkor is, ha a kérdező provokációnak szánta.
2012. nov. 10. 07:06
 60/137 anonim ***** válasza:
90%

Általánosságban értettem a fröcsögést a melegekre. Nem feltétlenül rád kedves kérdező. De ugyan, mért ne általánosíthatnék?

Amúgy két fajta heteró van. Aki szemtől szemben utál és, aki a hátad mögött utálja a melegeket. Szóval rohadtul ne gyertek azzal, hogy ti semmit rosszat nem mondtatok. Lehet, hogy speciel ti ebben a helyzetben semmi rosszat nem mondtatok, de nem kell ahhoz szitkozódni, hogy valakit, vagy valakiket megbánts. Itt a példa. Mint valami tudatlan kis ártatlan, felteszed a kérdésedet, de direkt módon egy kényes témát vetsz fel. Tudod, hogy indulatokat fog előidézni és bármiféle érvelést a melegek részéről semmisnek veszel. Teljesen mindegy, hogy mit mondunk, az úgyse úgy van. Majd lassan addig csűröd csavarod a szót, hogy majd kiderül, a melegeket senki se bántja, pusztán hápogunk a levegőbe. Rafinált vagy az tény.

23 meleg F.

2012. nov. 10. 07:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!