Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg (férfi) párok miért nem vállalhatnak gyereket?
Vannak országok, ahol lehet. Magyarországon az élet lassan már egyébként is élhetetlen lesz...
De azt hiszem, hogy amíg pl. a béranyaságot is tiltják itthon, addig biztosan nem lehet gyerekük a meleg pároknak.
Egy bigott, zárkózott, egyfolytában ellenségeskedő országban mit vársz?
1. válaszoló vagyok. Nem vagyok meleg, és nő vagyok.
Sajnálom, hogy nem lehet gyerekük, és azt is, hogy nem házasodhatnak. Nem attól lesz valaki normális ember, ha az ellenkező neművel van együtt.
Meg úgy egyébként is: ki illetve mi számít normálisnak? Na ugye, nem is olyan könnyű ezt megválaszolni. Van egy általánosan elvárt viselkedési forma - ez nemtől, szexuális beállítottságtól és kortól független.
Sajnos kis hazánkban az emberek nem toleránsak. Éltem egy rövid ideig külföldön, ahol az emberek maximálisan elfogadják a saját nemükhöz vonzódó embereket, sőt, hatalmas baráti körük van. Ugyanolyan emberek, mint mi, heteroszexuálisak.
Nem vagyok érintett egyébként: nincs meleg barátom (pedig nagyon szeretnék egyet, és nem azért, mert az milyen menő, hanem azért, mert úgy vélem, érdekes lehet az ő szemszögükből a világ...), de mint a társadalmunk szerves tagjai, úgy érdekel a sorsuk. Sajnálom, hogy nem részesednek az esélyegyenlőségnek nevezett E L M É L E T I jelenségben, és sajnálom, hogy nem élhetek egy olyan társadalomban, ahol az emberek elfogadják egymást.
Továbbá számos olyan család van, ahol a szülők ütik-verik a gyereket, nem járatják rendesen iskolába. Kérdem én, az ilyen ember megérdemel egy GYERMEKET? Nem. Pusztán azért lehet neki, mert hetero. Hol az igazság? Nem itthon, az biztos...
Ez nem bigottság vagy zárkózottság.
Egyszerűen nem természetes, hogy egy gyereknek egynemű "szülei" vannak. Nincs szükség nemi identitászavaros gyerekekre, így is van elég probléma. 10 éves kor alatt, amikor még az elvont gondolkodás is alig alakult ki a gyereknél, hogyan magyarázod meg neki a helyzetet? Az otthoni példát fogja követni, ami akárki akármit mond, a természet törvényei ellen való.
Kedves 7. válaszoló!
Ezt írtad: Az otthoni példát fogja követni, ami akárki akármit mond, a természet törvényei ellen való.
Akkor az összes homoszexuális ember az otthoni példát követte? Az is, akinek a szülei heteroszexuálisak?
Hogy is van ez? Gondold már át légyszi, amit leírsz, mielőtt leírod...
Közben írtál, #1 és #6:
Esélyegyenlőség? Azzal szerintem nincs gond, vagyis nem kellene, hogy gond legyen szerintem sem. Hiszen attól, hogy saját neméhez vonzódik valaki, természetesen lehet nagyszerű ember, és kiváló vegyész/kőműves/vízszerelő, stb.stb.
De egy gyerek már nem "játék".
Oké, tegyük fel, hogy egy homo páros sem bántaná fizikailag a gyermekét (mert te ugyebár kb azt sugalltad, hogy amúgy szinte minden hetero pár meg igen)
Lehet, hogy fizikailag semmi baja nem lenne. De hogy lelkisérült lesz, az szinte borítékolható. A kisgyerekek "társadalmánál" nincsen gonoszabb. Szétszívtnák az agyát egész általános alatt. Na az aztán nagyon jót fog tenni neki. Lehet, hogy egészséges lesz, de boldogtalan. Ezek valóban sokkal jobb kilátások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!