Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a kedvesemmel, mert emberként nem tudunk együttmaradni. Viszont a szex nagyon jó, ezt ő is mondja. Hogyan vessem fel neki, hogy a szexet folytatni kellene úgy, hogy nem bántom meg érzékeny női lelkét?
"sajnos a lányoknak nincs tartásuk"
Azért küldeném el............... mert ahogy a kérdező írta mi se tudtunk emberként lenni egymás mellett. Részeges volt és néha szörnyen viselkedett (nem is írom le). Most kedves és békében váltunk el. Már célzott rá, hogy találkozzunk (mozi meg ilyenek), de NEM.
Szóval én az "emberként nem tudtunk együttmaradni" miatt írtam ilyen határozottan, hogy elküldeném.
Szóval nem mind1 hogy mi miatt mentek szét.
Ezért még nem mondható rám, hogy nincs tartásom, hogy elküldeném! Inkább neki nem volt. Örüljön, hogy normálisan megvagyunk ha esetleg felhív.
még annyit, hogy a szex-szel nekünk se volt bajunk. De én nem voltam nő mellette.
Szóval inkább senki mint ő.
velem is ezt csinálta az ex. óvatosan bepróbálkozott. de én ott tartok, hogy nem vagyok képes hozzá érni egy ujjal sem. és ez belülről jön(olyasmi érzés mint az undor, de nem az, valami olyasmi)és ha volt képe elhagyni, akkor ne járogasson hozzám.
de amolyan kedvesen játékosan, meg nyálasan, de leépítettem.
és kedves kérdező nálad mi lett a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!