Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lila nyuszi kérdése:
Létezik egyáltalán olyan férfi aki nekem kell?
Figyelt kérdés
Alapfeltétel nekem, hogy legyen benne gerinc, empatikus, szevedélyes, intelligens, nem a részegeskedés és a buli a legfőbb szórakozás számára, komoly kapcsolatban gondolkodik. Emberként is értékel, hagyja, hogy kialakuljanak maguktól a dolgok, nem nyomul, egyszerűen csak tudjuk, hogy érdekeljük a másikat.
Állítólag sok ilyen van, meg is ismertem egy ilyet, de hol benne a logika, hogy még egyszer el tudjak képzelni bármit is egy életre. Nem értem miért ragadnék le egynél amikor egyszer már odaadtam mindent.
2012. nov. 7. 23:06
2/36 anonim válasza:
Tehát te sok komoly kapcsolatban gondolkodó férfit keresel akikkel futókapcsolataid lehetnek...érdekees....
3/36 anonim válasza:
Szerintem te is ott cseszed el, ahol én is túlságosan sokat agyalsz és tervezetten keresed a párodat, most már én is csak dugni akarok, az a tuti, élvezni az életet,mert olyan lány úgy sincs, akit én eltudnék képzelni a gyerekeim anyjaként. Bár, ha így haladok agglegény maradok örökre. Nem jó ennyire válogatni ésa tökéletest keresni, tökéletes úgysincs.
4/36 anonim válasza:
Attól függ mit értesz komoly kapcsolat alatt? Mennyi nálad az időkorlát? Mert van ilyen pasi, értelmesek, kedvesek stb... de fenn áll a félrenézegetés esélye...
5/36 anonim válasza:
Csak ennyi? Izmos ne legyen? És a csillagokat ne hozza le az égről?
Szerintem túl sok az elvárás, vagy ha nem, akkor te vagy ronda.. Odáig még okés, hogy gerinc/empatikus de szenvedélyes? A szexre gondolsz konkrétan?
6/36 anonim válasza:
"Huhh én vagyok a tökéletes Adonisz, írj nekem!" persze ezt nem mondom, de ha van kedved kicsit chatelni írhatsz.
7/36 anonim válasza:
Intelligensnél elbuktam, a többi passzol. Csak ezt már mások is észrevették bennem/rajtam... :D
8/36 anonim válasza:
Azért lettem lenullázva, mert azt írtam, hogy én nem vagyok lila nyuszi álma?:) Ezt nevezem:D
9/36 anonim válasza:
Ez a haggya,hogy kialakuljanak a dolog ez olyan fél év alatt meg is dugod 1szer féle hozzáállás. Nem szeretem a lassúzós nőket. AZt szeretem, aki hamar beadja a derekát. Én nem lennék jó neked, mert egyszerűen útálok udvarolni is ,meg várni is a nőre. Prostinak az ilyenek nem számítanak kokurrenciának, ugyanis a fizetős lányok sose váartnak meg, mindig szoláglatkész, kulcsra kész puncit kapsz. Nem kell éste sokat rizsázni. Hidd el rengeteg fickó így van ezzel, miért is ne? Márpedig gondolom ezek a szépjószágok máris kiesnek a pixisedből hahhaa!
10/36 anonim válasza:
Senki sem mondta, hogy le kell ragadnod. Úgy éled az életed ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!