Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lila nyuszi kérdése:

Létezik egyáltalán olyan férfi aki nekem kell?

Figyelt kérdés

Alapfeltétel nekem, hogy legyen benne gerinc, empatikus, szevedélyes, intelligens, nem a részegeskedés és a buli a legfőbb szórakozás számára, komoly kapcsolatban gondolkodik. Emberként is értékel, hagyja, hogy kialakuljanak maguktól a dolgok, nem nyomul, egyszerűen csak tudjuk, hogy érdekeljük a másikat.

Állítólag sok ilyen van, meg is ismertem egy ilyet, de hol benne a logika, hogy még egyszer el tudjak képzelni bármit is egy életre. Nem értem miért ragadnék le egynél amikor egyszer már odaadtam mindent.

2012. nov. 7. 23:06
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Pont az, hogy voltam. Ha vele vége minek lenne szükségem másra, mással ugyanúgy rossz lehetne, sosem tudhatom biztosra. Akkor minek...
2012. nov. 7. 23:53
 22/36 anonim ***** válasza:
neked sem a lábad fáj.
2012. nov. 8. 00:03
 23/36 A kérdező kommentje:
Az is fáj. Megbotlottam ma. Eddig nem, csak most jött elő, hogy leültem.
2012. nov. 8. 00:38
 24/36 anonim ***** válasza:
Egy masszírozást?
2012. nov. 8. 00:39
 25/36 anonim ***** válasza:
Én vagyok a te embered, csak mi már beszéltünk régebben, és kiderült hogy messze laksz... Én meg távkapcsba kizárt hogy bele megyek bármikor is..
2012. nov. 8. 11:30
 26/36 anonim ***** válasza:

30 évesen egy kis panelben szép életetek lesz...

Az empátia semmit nem ér a mai világban. Minél empatikusabb vagy, annál jobban átgázolnak rajtad. Nézd azt, hogy egy csöves odamegy hozzád... Neked 5 perc lerázni, és a végén talán meg is szánod. Én mikor látom, h közeledik csak felemelem a kezem, és tudja, h felesleges jönnie, soha nem húz le egy sem. Bulizni, és néha iszogatni pedig szinte elengedhetetlen a normális szocializálódáshoz, ahhoz, hogy képes legyél nyitni az emberek felé. Lehet, hogy furcsa, de az informális üzleti megbeszélések egy sör mellett a legsikeresebbek férfiak esetében, nők esetében pedig egy kávé mellett.

Az intelligencia, gerincesség, szenvedélyesség pedig pont a fentieknek mond ellent. Tehát, a meg is találod, akkor lesz egy olyan papucs csávód, akit mindenki átver. Először mindig magadnak adj, és csak utána másoknak. Ez a normális életfelfogás, ha életképes akarsz lenni.

És itt a külsőről nem írtál. Valószínűleg a túlságosan törődő emberek pszichopaták, akiknek sosem volt normális emebri kapcsoaltuk, és mindent feláldoznának azért, hogy legyen egy. De ők azért is mindent feláldozzanak, hogy az a kapcsolat ne szakadjon meg. Hosszútávon mutatják ki a foguk fehérjét. Illetve többnyire nyomoronc kis kockák, vagy foreveralone-k...

Jöhet a lepontozás, mert annyira nem érdekel hány százalékom van, én az igazat írom, saját tapasztalataim alapján...

22/F

2012. nov. 8. 13:48
 27/36 anonim ***** válasza:

13:48

elég sz@r tapasztalataid lehetnek, ha te ezt tényleg így gondolod.

"informális üzleti megbeszélések egy sör mellett a legsikeresebbek férfiak esetében"

Én fektettem már be pénz és kötöttem jó pár üzletet, de ha valaki sört ivott volna, szó nélkül otthagytam volna. Üzletben nincs barátság ahogy szokták mondani, akkor meg ne sörözgessünk és játsszuk el mekkora barátok vagyunk, hanem beszéljük meg amit meg kell, komolyan és józanul, majd mindenki menjen a dolgára!

2012. nov. 8. 17:49
 28/36 anonim ***** válasza:
Informális nem pedig formális találkozóról beszéltem. Sajnálom, hogy nem érzed a különbséget. És azt is, hogy nem szoktál ilyen módon tanácskozni, megbeszéléseket tartani.
2012. nov. 8. 18:40
 29/36 anonim ***** válasza:
Tök 8, üzletnél akkor sincs semmi keresnivalója a sörnek. Max ha megbeszéltétek, megkötöttétek akkor koccinthattok rá pezsgővel. PONT!
2012. nov. 8. 19:54
 30/36 anonim ***** válasza:

Németországban pl informális találkozósokon, ahol nem a konkrét részletekről, hanem az üzlet körvonalairól beszéltek ez bevett eljárás. Van, mikor ebéddel kötik egybe, stb.

De, ha megnézed, akkor a nagyobb magyar cégek, állami megbeszéléseken is előkerül a sör, pálinka, stb...

2012. nov. 8. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!