Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan férfi aki nekem kell?
Alapfeltétel nekem, hogy legyen benne gerinc, empatikus, szevedélyes, intelligens, nem a részegeskedés és a buli a legfőbb szórakozás számára, komoly kapcsolatban gondolkodik. Emberként is értékel, hagyja, hogy kialakuljanak maguktól a dolgok, nem nyomul, egyszerűen csak tudjuk, hogy érdekeljük a másikat.
Állítólag sok ilyen van, meg is ismertem egy ilyet, de hol benne a logika, hogy még egyszer el tudjak képzelni bármit is egy életre. Nem értem miért ragadnék le egynél amikor egyszer már odaadtam mindent.
nem tudom milyen korosztály vagy, de mindenképpen rossz helyen keresgélsz. az én barátom pont ilyen. nem függ a nyakamon, nem fojt meg, nem tervezget gyerekeket 20 évesen stb stb.
viszont a szexről egyáltalán nem írtál. már a véleményedről, hogy mennyi helye van egy ilyen kapcsolatban
21:44
1 ilyen céggel sem kötnék üzletet és az ügyvezetőt elküldeném a halál f@szára ha nekem pálinkával kínálna reggel 9 kor, legyen szó bármilyen üzleti megbeszélésről. Üzleti ebéd még oké, belefér, de alkoholnak semmi keresnivalója fontos megbeszélésen! Szerencsére nem találkozom ilyen emberekkel, remélem nem is fogok!
21:09
lehúzás van akkor a háttérben akkor biztos így van, végül is alkohollal befolyásolt ember ne mindig cselekedik józanul.
Úr!
Szerintem ne foglalkozz ezzel az az emberkével. Van egy világképe, és ahhoz ragaszkodik. Én is azért nem vitatkozom vele, mert tök felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!