Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan férfi aki nekem kell?
Alapfeltétel nekem, hogy legyen benne gerinc, empatikus, szevedélyes, intelligens, nem a részegeskedés és a buli a legfőbb szórakozás számára, komoly kapcsolatban gondolkodik. Emberként is értékel, hagyja, hogy kialakuljanak maguktól a dolgok, nem nyomul, egyszerűen csak tudjuk, hogy érdekeljük a másikat.
Állítólag sok ilyen van, meg is ismertem egy ilyet, de hol benne a logika, hogy még egyszer el tudjak képzelni bármit is egy életre. Nem értem miért ragadnék le egynél amikor egyszer már odaadtam mindent.
Én ismerlek már, úgy érzem mag fogod találni ezt a férfit :)
Csak keresni kell, te tényleg normális lány vagy, idő kérdése, türelem.
Neked is azt kellene tenned,amit egy féritől elvárnál:
Hagyni,hogy maguktól kialakuljanak a dolgok,és nem elvárásokat előírni számukra,és nem kellene az első hibapontért szélnek ereszteni őket.
35F
Minek kelljen ha nem tudhatom, hogy nincs-e más akivel szívesebben lennék. Szeretném, de nem tudnék így érezni.
64%, Nem lennél jó nekem, mert nagyon a szexre mész és a helyesírásod is borzalmas. Nem csak egy "puci" vagyok, már ne haragudj.
nem voltál még szerelmes, ha nem tudod biztosan, hogy "nincs-e más akivel szívesebben lennél"
ennyi erővel nem is akarok gyereket mert mi van ha halva születik, vagy nem barátkozok senkivel, mert mi van ha találok sokkal jobb haverokat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!