Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire veszik figyelembe a férfi iskolai végzettségét / tanulmányi eredményét?
engem a papir nem kimondottan erdekel.
egyszer randiztam egy sraccal,aki a corvinuson tanult,es annyira nem volt kepben az altalanos politikai,vilaggazdasagi helyzetekkel,hogy fuldokoltam a rohogestol.
a mostani parom kozepiskolat vegzett,es imadok vele beszelgetni,mert elragadoan intelligens
szoval,ez ilyen dolog.
Ez egy nagyon jó kérdés, csak éppen a kategóriát nem találtad el. Inkább a randizás alkategóriába tartozik.
30/f
nem ez fog döntést hozni,hogy párom vagy nem párom.
hacsak nem valaki úgy kezdi,hogy iskolai végzettséged?-Mert diploma alatt nem jövök össze senkivel?! :D
semennyire
Tetszett már postás, informatikus, ügyvezető stb... Nem számít legfeljebb a sulisoknak.
9-es:
8 általánossal jól fizető munkája van? Nem semmi! Vagy ez csak viszonylag jó fizetés?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!