Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg (férfi) párok miért nem vállalhatnak gyereket?
A mozgáskorlátozottaknak is rámpákat építünk, hogy ha nem is pont úgy, mint a többség, de lehetőségük legyen a legtöbb helyre eljutniuk könnyen. Ezzel nem változik meg mások élete, hogy akadálymentesítünk.
Mi se kérünk többet, csak mi is szeretnénk kialakítani egy olyan életformát amiben boldogok lehetünk. Ezzel nem hiszem, hogy bárki jogát sértenénk.
Egyébként, amikor egy meleg akár egy rossz szót is szól a heterókra rögtön jön a visszavágás. Amikor ránk mondtok olyat, aminek se alapja, se valóságtartalma nincs akkor nekünk csendben kell maradni mert a heteróknak mindig igazuk van. Gondolkozzatok el kicsit ezen már!!
Mi is történt nem rég? Egy kisfiút megölt a nevelő anyja... hát abban a nőben aztán lehettek anyai ösztönök, meg hát úgy emberileg is milyen szörnyűség. Úgy, hogy hanyagoljuk, hogy csakis egy férfi és egy nő lehet nevelője egy gyermeknek. Elég sarkított példa, de hát ezt egy heteró nő csinálta. A ti fajtátok.
23 meleg F.
A legelső válaszoló voltam, bár kétlem, hogy ez számít. Megdöbbenve olvastam az utolsó 2-3 oldalnyi kommentet.
Rengeteg feltételezés tényként van közölve, ami elég téves képet tud ezáltal kialakítani. Sérül a gyerek? Boldogtalan lesz? Találkozott már közületek/közülünk valaki olyan gyerekkel, akiből felnőtt lett és akit meleg pár nevelt fel? Nem. (Elnézést, ha mégis, bár kétlem...)
Akkor meg honnan tudjuk, hogy milyen emberek válnak azokból, akik ilyen családból jönnek a nagyvilágba? Miért kell azonnal elutasítani mindent? Persze, költői kérdések ezek, de talán van értelme elgondolkozni rajta.
"Lehet, hogy nem tudjuk neked itt képlettel leírni, hogy milyen hatása van a meleg szülők nevelése egy csöppségre és milyen hatása van a hetero szülők nevelése egy csöppségre, de azt tudjuk, mert több ezer, sőt millió ávnyi tapasztalatunk van arról, hogy heteró szülők azért elég jól tudnak gyereket nevelni és az anyatermészet is ezt támogatta, mert ha nem így lenne, kihaltunk volna!"
Kérdező, te végtelenül buta vagy!
Hát szerinted a meleg gyerekeket kik hozzák össze? Hát nem heteró szülők? Gondolkozz már el egy kicsit, mielőtt fröcsögsz össze-vissza... Eddig csak csak heteró szülőktől születtek meleg gyerekek. Ergó nem mi melegek vagyunk a "hibásak", ha már mindenképp valakit okolni akarsz. Ti hoztatok létre minket, vállaljátok a felelősséget.
Akkor legyen nagy és erős a szülői ösztönöd, ha valami olyat nemzesz, ami nem feltétlenül tetszik neked. Ha eldobod magadtól, akkor te vagy a világ leggusztustalanabb, érzelmek nélküli, felelőtlen élőlénye.
22Fmeleg
leírtam világosan, hogy milyen etikai kérdéseket hagytok figyelmen kívül, ezzel érdemben vitatkozni nem tudtatok, hozzáteszem ehhez egy heteroszexuális kapcsolat érzelmi oldalát kellene megtapasztalnotok.
nem csak természetes úton lehet gyereket csinálni. azonban bárhonnan nézem ehhez kell egy hímivarsejt és egy petesejt ugyanis análisan és orálisan (mindkettőt űzik ''heterok'' is) ez még egyelőre nem működik.
hiába gender mozgalom, hiába gay pride, hiába szivárvány, emberi jog, tolerancia, a petesejt és az ondósejt KÜLÖNNEMŰ. és gazdájuk is van. jöttök béranyasággal. szerintetek ez normális?
ugyan miféle fertőben éltek, hogy egy nőt arra vesztek rá, egyeztek bele, hogy gyermeket foganjon (mindegy hogyan) és utána ne az anyuka nevelje, hanem egy fiú, akinek apu fenekéhez van csak köze, de anyukához nincsen?
amíg fiú és lány a szokásos módon egymásnak csinál gyerkőcöt, az a legmesszebbmenőkig magánügy. ha bejön a képbe olyan is, aki nem biológiai szülő, az már közügy, sőt, ha a biológiai szülő alkalmatlan a nevelésre az is közügy.
az, hogy ne deviánsok, idióták kerüljenek ki a társadalom felelőssége is, még a heteroszexuálisoknál is különböző szervek ellenőrzik ezt (pl. gyámügy, családsegítő stb.).
frusztrálva érzitek magatokat, hogyha nem támadhattok meg minden természetes emberi szerveződést, leszámoltok a család intézményével, a beavatkozás nélküli gyerekcsinálást ódivatúnak tartjátok és ha valaki azt meri mondani, hogy nem kérnek a tébolyból, a magánéletetek szentségével takaróztok. úgy gondoljátok, hogy mindenkit büntetlenül és következmények nélkül provokálhattok, ezért érzem azt, hogy mindenki fölé akarjátok magatokat helyezni.
én egy pillanatig sem vitattam, hogy két férfi együtt alkalmatlan lenne a gyereknevelésre. de ezt meg sem láttátok, hanem "parazitát" kiáltottatok.
gyerek csak különnemű ivarsejtekből jön létre. az anyát vagy az apát eleve kikapcsolni a szűk családból, amiről a beteges ábrándjaitok folynak egyszerűen életellenes.
na ez a parazitizmus. ha alábbhagyna a gyűlöletetek és tudnátok olvasni akkor megértettétek volna, hogy nem az a problémám, hogy gyereket neveltek, azt se gondolom hogy ez a gyerekre nézve káros lenne, a baj csak azzal van, hogy két sperma nem fogja egymást megtermékenyíteni, de ezt se bírjátok felfogni.
A sok oldalnyi gyűlölködés, az irracionális, bigott, és földhözragadt gondolatmenetek végigolvasása során, nem egy válasznál éreztem azt, hogy arra nekem is reagálnom kell. Most a végén egyetlen dolgot érzek, ebből az országból csak elfelé vezet az út, ha teljes életet szeretnék élni. Ezeknek a vitáknak itt soha nem lesz vége, és nem fogunk egyről a kettőre lépni.
Kérdező: Vedd a bátorságot, és ne anonimitás mögé bújva a neten, hanem személyesen tárgyald ezt meg meleg ismerőseiddel. Garantálom, hogy ilyen érvek és feszültséggenerálások mellett a legintelligensebb ember tenyere is ökölbe szorul majd, mert helyenként legszívesebben képen törölne.
23/F meleg
Végigolvastam az egészet és,
» Most a végén egyetlen dolgot érzek, ebből az országból csak elfelé vezet az út, ha teljes életet szeretnék élni. «
hát, öregem én támogatom az elhatározásodat, igen, menjél csak nyugodtan más országba, nem fogsz hiányozni, és vidd magaddal a többi buzeránst, mert ők sem fognak hiányozni innen! :) Szabad országban élünk meg jogállamban, te írtad még korábban valahol.
» Garantálom, hogy ilyen érvek és feszültséggenerálások mellett a legintelligensebb ember tenyere is ökölbe szorul majd, mert helyenként legszívesebben képen törölne.«
Verekedni akarsz? Képen törölni a kérdezőt? Igazán kulturált, intelligens, és jogállami nézőpont, gratulálok, ha már olyat írnak ami neked nem tetszik, akkor besértődsz nyafogsz és verekszel? Szóval erőszakkal akarsz igazságot magadnak? Hát így meg pláne nem szívesen látott entitás vagy ebben az országban és társadalomban!
Szevasz lanygi-bangyi! XD
Tanulj meg írni és szöveget értelmezni, utána vitázhatunk. Addig nem vagy benne partnerem... :)
23/F
09:32
Te most fenyegetsz minket?
Közügy? Semmi közöd a gyerekünkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!