Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg (férfi) párok miért nem vállalhatnak gyereket?
Ha választhatnátok, ti is heterok szeretnétek lenni, de hát kib@szott veletek a természet, ez kínos. Ki kívánja más halálát? Ne mondd, hogy ha egyszer nem jönne egy ilyen kijelentés, hogy a génsebészet elérte a szintet, hogy tudják a génhibákat korrigálni, akkor nem állna több millió meleg a klinikák előtt már másnap...
Hiába ez a duma, meg fene nagy önbizalom és öntudat, akkor is legbelül mindegyik meleg tudja, hogy nem normális, ami vele történik és változtatna rajta, ha tehetné. Mivel nem teheti, az egész átmegy dühbe, dacba, hibáztatásba, és a végén az jön ki, hogy a heteroszexuálisok tehetnek a szenvedéséről, pedig csak a természet űzött belőle csúnya tréfát.
2012. nov. 12. 14:04
Hmm szóval tudjátok mi játszódik le egy meleg fejében! Hát zsenik vagytok... komolyan felesleges veletek bármit is kezdeni.
2012. nov. 12. 14:06
120,
senki nem kívánta sem a te sem a többi buzeráns halálát. Egyszerűen csak jön egy eljárás, ami ezt a rendellenességet majd helyrehozza, akár már a terhesség vagy a megtermékenyítés előtt, és nem születik meleg ember többet.
Ezzel mi a gondod? Szerintem jó ötlet, megszűnnek az ellentétek, és nem lesz hetero vs. buzeráns veszekedés soha többet.
Ti ne haljatok meg, éljétek le az életeteket, jogotok van hozzá. Senki nem kívánt nektek rosszat, ne forgasd ki azt amit leírtam!
2012. nov. 12. 14:06
Álszent hülye vagy! Ekkora parasztot!
2012. nov. 12. 14:14
121,
részben értek csak egyet veled.
A mostani buzeránsok nem állnának sorba, én nem vonom kétségbe, hogy mind így akar maradni. Maradjanak!
Viszont a kismamák tuti kérnék a vizsgálatot/beavatkozást, és ezt ti melegek sem cáfolhatjátok, hogy minden anya, vagyis az anyák 99,9999999999%-a kérné, ha ez nem kerülne semmibe meg semmi macerát/kockázatot nem jelentene pluszban!
2012. nov. 12. 14:16
Kedves 99-es! Épp az örökbefogadási hercehurcán belül élek. Igaz, mi max. egyéves babára adtuk be, és rájuk sokkal nagyobb a kereslet, mint a három évesekre. Az újszülöttekről nem is beszélve. Szomorú, de a már óvodás gyerekeket kevesen merik bevállalni, ezért rájuk nem hosszú a sor. Én sem merem, mert félek, hogy már sérült. Ezt pedig sokan gondolják így, attól függetlenül, hogy nyilván létezik ellenpélda. (Nem egy közülük tényleg nagyon szomorú doolgokon van már túl. Megszakad értük a szívem, de nem vagyok én olyan bátor...)Épp a TEGYESZ-es hölgy említette nekünk pár hete, hogy tudnak a pénzmozgásról, tudomásuk szerint az újszülötteket 500e-1,5 milláért "veszik". Nem tudnak vele mit csinálni. A nyílt örökbefogadással foglalkozó alapítványok meg szintén pénzből élnek, és hallani olyat itt-ott fórumokon, hogy egy bővebb adomány keretében az illető pár hirtelen nagyot ugrott a listán... arról nem is beszélve, hogy sokan állítólag a kórházi személyzetet fizetik le, nőgyógyászokat, nővéreket, hogy szóljanak, ha örökbe adandó babáról tudnak... így egy kicsit olcsóbban is megvan. Hát ennyi.... eredetileg 95-ös voltam, amúgy 30/nő/hetero
2012. nov. 12. 14:17
Egy anyának feltétel nélkül kell szeretnie a gyerekét... azzal, amit írtál pont az anyai ösztönt köpted arcon! Egyébként honnan tudod, hogy mit tenne egy anya, ha megtudná, hogy a gyermeke meleg lesz??? A természet mégse szelektálja ki a hulladékot, te is köztük maradtál sajnos. Aki így gondolkodik az nem lehet egészséges lelkületű ember.
2012. nov. 12. 14:21
Amúgy a folyamat során sem a vallásosságot, sem az erkölcsöket nem vizsgálják. A pszichológus kérdezget a családodról, meg arról, hogy vannak-e félelmeid... kb. ennyi. Három mondatban megindoklod, hogy miért szeretnél örökbe fogadni, aztán mehetsz. Nálunk legalábbis így történt. A környezettanulmány során megnézik, hogy van-e fűtés, meg hűtőszekrény, meg elfér-e egyáltalán a gyerek a lakásban. Kipipálnak egy listát, aztán kész. Nem törik össze magukat. Aztán sokat ülnek a papírokon, elmész egy tanfolyamra, és végül megkapod az engedélyt. Az igazi kálvária csak utána kezdődik...
2012. nov. 12. 14:22
Láttátok a Gattaca című filmet? Ha elkezdünk génsebészkedni, bezony oda jutunk... nem tudom, ki hogy van vele, de én nem szeretném. Még akkor sem, ha valószínűleg az én problémára is megoldást jelenthetett volna. 30/nő
2012. nov. 12. 14:24
129,
nem szeretnéd, nem szeretnéd ...
1942 óta használunk penicilint. Mikor Fleming előadta, hogy penészből csinált gyógyszert, nem hogy nem akarták bevenni de egyenesen bitóra akarták küldeni jó páran, mert, hogy az rettenetes, és mi lesz így velünk ha beveszük blá blá blá........
2012. nov. 12. 14:29
Kapcsolódó kérdések: