Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg (férfi) párok miért nem vállalhatnak gyereket?
Szita Bencét ki ölte meg? A nevelőanyja nem? Hmmm érdekes.
23 meleg F.
tőlem azt csináltok, amit akartok, járhattok az utcán kézenfogva, csókolózhattok nyilvános helyen, szeretkezhettek tőlem a nyílt utcán is, tőlem össze is házasodhattok, bizonyos fenntartásokkal, de még a gyereknevelést is el tudnám fogadni egyes helyzetekben. szerintem ez normális embert nem zavar. a baj nem ezzel van, hanem azzal, hogy ezt erőszakosan hirdetitek és mindenki mást semmibe vesztek.
az a különbség köztünk, hogy ti engem az ellenségeteknek tartotok, én pedig nem tartalak titeket az én ellenségemnek.
szeressétek egymást, semmi közünk hozzá, csak ne kelljen már a folyamatos siránkozásotokat hallgatni és ti tértek el a többségtől és nem a többség tőletek. ha ezt se bírjátok megérteni, sajnálom.
Ha a melegek nem állítanánk folyton alaptalon dolgokat a melegekről akkor nem lenne itt vita. De, ha sértegettek minket akkor kénytelen vagyunk védekezni. De nektek heteróknak az lenne a kényelmes, hogy fröcsögjetek ránk mi meg vágjunk hozzá jó képet. De ha titeket ér egy kis kritika máris a plafonon vagytok!
23 meleg F.
101,
ez nagyon béna és értelmetlen hozzászólás volt, és semmit nem jelent az adott vitában.
Olyan mintha azt mondtad volna, hogy buzeráns ember nem is gyilkot soha, ellenben egy heteroval. Ez hülyeség, és te is tudod! Buzeránsokból kevesebb van jóval mint heterokból (hálistenenk'), így persze, hogy kevesebbet hallani olyat, hogy egy buzeráns gyilkot. Amúgy meg nem hozzák nyilvánosságra ilyenkor a szexuális identitást, szal' ennyi erővel a nő lehet biszex is, vagy sima buzeráns, és ha az is kit érdekel? Egy buzeráns gyilkos és egy hetero gyilkos között mi különbség van? Semmi!
Most én is jöhetnék olyan dumával, hogy egyes börtönökbe mennyi a buzeráns, és akkor ezek szerint a buzeránsok nagyobb része bűnöző mint a heteroké. Ja de most majd jössz azzal, hogy börtön az más, ott lyuk lyuk... blá blá blá, ez csak megint provokálás volt a részedről!
Azt a szegény srácot meg ne keverd ide!!! Köcsög dolog ez de nagyon!
Na azért álljon már meg a menet!
Nehogy már a heterót kritika érje azért, mert heteroszexuális! Ki kritizálja és milyen alapon? Egy homoszexuális kritizálja? Na azért lassítsunk már!
Mi a fene? Nem tetszik a beszólogatás? De nagyon öntudatosak lettünk... ha ti támadtok mi tűrjük el? Hát azt nem!
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!