Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg (férfi) párok miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg (férfi) párok miért nem vállalhatnak gyereket?

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 08:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/137 anonim ***** válasza:
95%

Igen, aztán visszaéltünk az antibiotikummal. Kapkodtuk, ha kellett, ha nem. Ezért ma már számos, minden létező csodagyógyszerre rezisztens baktériumtörzs létezik. Ha egyszer elszabadul egy ilyen, óriási pusztítást fog végezni.

Hol a határ a génsebészetben? Mindenki határozhassa meg, hogy kék szemű, szőke fiút szeretnék? Az is igen messze lesz a természetestől.

Ha előre tudnám, hogy a gyermekem meleg lesz, én nem hinném, hogy meg akarnám változtatni. Csak annyit szeretnék, hogy egyenrangú lehessen mindenkivel. Párt találjon, elfogadják, és ha szeretne, nevelhessen gyermeket. Annyira kíváncsi vagyok, hogy akik nagyon ellenzik, mit szólnának, ha a kisfiuk tizenévesen eléjük állna, és közölné: Anya, apa, meleg vagyok! Bemutathatom a barátomat????? Mit szólnátok? (Főleg azok válaszoljanak, akik a géneket kárhoztatják, mert akkor ugye a nevelésnek kevesebb szerepet tulajdonítanak.)

2012. nov. 12. 14:48
 132/137 anonim ***** válasza:
20%

Szeretnéd, hogy elfogadják, de te is tudod, hogy nem fogják elfogadni sosem. Persze, a barátai igen és a szűk környezetében lesznek, akik elfogadják, de moziba kéz a kézben a barátjával nem mehet el, mert minimum egyszer meg fogják őket verni.

Ha tehetném, változtatnék rajta, hogy normális élete lehessen, azzal nincs kisegítve, hogy szeretem. Elfogadnám, mert mi a f@szt csináljak, de attól még ha meglátnám a "szerelmével" a gyerekemet, belül sírnék.

2012. nov. 12. 14:58
 133/137 anonim ***** válasza:
83%
Éppen ezért kell elfogadóbb társadalmat építenünk! Hogy ne verjék meg egyszer sem.
2012. nov. 12. 15:20
 134/137 anonim ***** válasza:
96%

14:04

Ezek szerint mégis TERMÉSZETES a homoszexualitás, te meg génmanipulációval, természetellenesen meg akarod változtatni a TERMÉSZET szabályait. Gratulálok

2012. nov. 12. 16:35
 135/137 anonim ***** válasza:
63%

134,

hagyjuk a francba a génsebészetet, felesleges ezen lovagolni. Nem is ez volt az alapkérdés, meg az alaptéma. ez már szinte náci fajelméletbe megy át lassan.

Engem ez nem érdekel személy szerint. Tőlem annyi meleg rohangál az utcákon amennyi akar, én csak azt akarom, hogy ne kapjanak jogot gyermekvállalásra, engem egyébként nem zavarnak, ha nem művelnek olyan ocsmányságokat mint a melegfelvonulás. Ha nem szexelnek meg lépnek át egy határt a szemem előtt közterületen, akkor leszarom, hogy kézen fogva, vagy egymás farzsebébe nyúlva járkálnak.

Nekem ennyi a véleményem.

2012. nov. 12. 17:32
 136/137 anonim ***** válasza:
69%

17:32

Ne vállalhassanak gyereket? És ha igen? Erőszakkal elveszed tőlük? Ideje belátni, hogy vannak olyan dolgok, amibe nem tudtok beleszólni. Úgy is megoldják a gyerekvállalás kérdését.

2012. nov. 12. 19:43
 137/137 anonim ***** válasza:
69%
Meg persze, vesznek/lopnak, nagyszerű, gratulálok!
2012. nov. 13. 10:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!