Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg (férfi) párok miért nem vállalhatnak gyereket?
" Azért nem vállalhatnak gyereket, mert, mint előttem jó páran írták, egészségtelen a fejlődése szempontjából."
ez egy ostoba, rosszhiszemű minden alapot nélkülöző feltételezés. nézz utána a dolgoknak. már egy egész generáció gyerek nőtt fel azonos nemű pároknál, és nem hogy kevésbé, de sokkal jobb nevelésben részesültek, a felmérések szerint, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak és testileg lelkilleg egészségesebbek mint hetero örökbefogadott társaik.
Persze, hogy boldogabbak, mert egy szerető párnak kell nevelnie a gyereket. A heterók jóval gyakrabban veszekednek, vitatkoznak. Nagyobbak az ellentétek. Egy férfi és egy nő sose lesz annyira egy hullámhosszon, mint két férfi vagy két nő. Egy gyereknek pedig erre van szüksége, hogyha haza megyek akkor tudja, hogy biztonságban van. De persze itthon valóban sókat csúfolnák, bár kitudja, sztem közölünk nem nagyon találkozott még senki olyannal, akit két férfi vagy két nő nevelt.
Egyébként a mostani tini generáció kimondottan csapodár, kavarnak fűvel fával. Szemtelenek, nagyképűek. Persze ez se minden fiatalra igaz, de kimondottan gyakori. Gondolom őket melegek nevelték, azért ilyen torzak jellemben.
23 meleg F.
Tapasztalat. A többség marja egymást. Nekünk nem szabad általánosítani? Csak nektek?
23 meleg F.
#31:
Még mindig nem az számomra a lényeg, hogy sokat veszekszenek-e a szülők, vagy nem.
Hanem az, hogy ne neveljenek homoszexuális felnőtteket alapvetően heteroszexuális életre született gyermekekből - se tudatosan, sem közvetve, a mutatott viselkedésük mintája miatt.
Mert gondolj bele, mit mondjon a gyereknek, ha erről kérdezi? Tegyük fel, két férfiról van szó.
Ha azt mondja, hogy: "Kisfiam, kislányom, igazából az a normális amiben a többi gyerek él, tehát te kislány vagy, neked a kisfiúk fognak tetszeni, és fordítva. Nekik a szüleik is egy fiúból és egy lányból állnak, sajnos neked minket dobott a gép."
Érted, ezzel az a gond, hogy kívülállónak fogja gondolni magát. Hiszen a szüleim is azt mondják, hogy nekem a másik nemhez kellene vonzódnom...
Másik lehetőség, hogy megpróbálják megmagyarázni a gyereknek, hogy bizony ay többiek a hülyék, amiért nekik ellenkező nemű szüleik vannak.
Látod, nincs jó válasz, főleg nem egy 4-5-6 éves gyerek számára. Vagy 15-16 éves kora előtt nem leszel hajandó ezt a témát szóba hozni?
Amikor ti emlegetitek azt, hogy egy gyermeket ne neveljen két férfi mondván, hogy a gyermek személyisége torzul, olyankor ti is csak beszéltek a levegőbe. Ti se tudjátok bizonyítani, hogy káros a gyermek számára ez. Észérvekkel legalábbis nem. Mert már azt bebizonyították, hogy a gyermeknek nem lesz baja, ha azonos neműek nevelik. Akkor gyerünk most ti jöttök, cáfoljátok meg. De rendes alátámasztott érvekkel.
Lehet, hogy nem teljesen volt igaz az érvelésem, de a ti véleményetek is ugyanolyan, mint az enyém.
23 meleg F.
Én nem azt írtam, hogy torzul a gyermek személyisége! Azt írtam, hogy kell neki apa=férfi és anya=nő embermodell, akikre felnézhet, és akik a szülei!
Állandóan tudományos bizonyítékot emlegetsz! A pszichológia és a személyiségkutatással foglalkozó tudományok nem egzaktak, valójában az eredményeik nem teljesen tudományos tények, nem egzaktak mivel ez nem fizika vagy matematika!
Nem lehet tudni, hogy a bonyolult emberi elme hogyan dolgozza fel a számára természetellenes egynemű szülők alkotta közösséget.
Mivel szoptatni 2 férfi nem tud, így a gyermeket csak idősebb korban fogadhatják örökbe, nyilván nem kérdőjelezitek meg az anyatej, és a szoptatás folyamatának fizikai és pszichológiai fontosságát a gyerek egészségére nézve.
A gyereknek anya kell! Kicsi korában anya kell neki és kész! Erről ne okoskodjatok már, mert beteges, hogy ezt is tagadjátok, anya kell a gyerek mellé kb. 8-10 éves koráig biztosan! Addig az apa szerepe nem is túl jelentős, csak ezután! Persze nem elhanyagolható!
Két nő még csak felnevel egy csöppséget, de ott meg később lesznek gondok lelkileg!
Ne legyél már ilyen erőszakos vagy naiv! Ezeket az ember nem statisztikából olvassa ki és nem is kísérletekből, beteges is lenne így vizsgálni a kérdést!
" Hiszen a szüleim is azt mondják, hogy nekem a másik nemhez kellene vonzódnom...
Másik lehetőség, hogy megpróbálják megmagyarázni a gyereknek, hogy bizony ay többiek a hülyék, amiért nekik ellenkező nemű szüleik vannak. "
mi a francról beszélsz egyébként?
1. egy gyerek nem attól lesz hetero h azt mondják neki, h annak kell lennie.
2. miért lenne hülye bárki is? vannak akiknek ilyenek a szűlei, vannak, akiknek meg oylanok. a gyerekek nem előítéletesek, csak a szülők, akik a saját homofóbiájukat neveli beléjük. honnan tudhatná a gyerek, h valakit útálni kell azért, mert 2 anyukája van? hát onnan, hogy otthon azt tanítják neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!