Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)
Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.
Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?
Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.
Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?
A képek feszítés nélküliek. 17/F
1. [link]
2. [link]
nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat :))
Amúgy egész hétvégén Balatonon voltam és tényleg nagyon sok a hasra elhízott ember,lehet ,hogy pólóba kis vézna karom van de arányos a testem,még sok fiatalnak is nagy ,szép karja van amit irigyelek is néha meg látszólag nagy mellkas,aztán mikor leveszik a pólót kisül,hogy ilyen tömeges,zsíros az egész.
nyámiiiii. :DDD
pont az ideálom,bár a hasad egy nagyon kicsit lehetne kockásabb ! de igyis awh .
nekem tetszik nagyon.
17 L
:D azért ez nem olyan test,hogy meg kell őrülni érte :) meg hát ha jönnek az igazi gyakorikérdéses kondisok akkor hamar lefikáznak miattad :) amit pont lesz'rok :))
Igazából az a helyzet,hogy nem nagyon szoktam enni sokszor így nem hízok meg hanem marad ez a vékonyság :(
Ami valahol jó valahol rossz :) tudom,hogy sok fiatal lánynak nem kell ennél több ,de nekem meg kéne csak nem tudom megvalósítani :)
Kockás hasat meg naon nehéz csinálni :))
nem elég ráedzeni,odakell figyelni mit eszem :)
És sajnos imádom a chipset meg az ilyeneket :)
Plusz nyáron sokat bulizom,csajozom és azt piásan jobb,aztán kiis ragyásodok és még a hasamra is hizok :) de nyár végén úgy is jön az újratöltés a 2013-as nyárra :))
januártól júniusig edzegetek,nyárra normális testem lesz,aztán karácsonyig pihenek :) és utána újrakezdem ,hogy nyárra kinézzek valahogy és ne kelljen szégyenkeznem a strandon :)
De sajna tegnap kicsit kiütöttem magam plusz ma strandoltam és olyan rosszul vagyok mint soha :(
én nem mondtam hogy meg őrülök érte :D
[link] -de egy ilyenért már igen :) ...és alapjában ez is vékony,csak ki van formázva:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!