Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, szerintetek elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.

Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?

Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.

Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?

A képek feszítés nélküliek. 17/F

1. [link]

2. [link]

2012. máj. 18. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/112 A kérdező kommentje:
Tinicsajokat :) <3 Nyáron basszuk neki az FIX :)
2012. máj. 18. 13:26
 22/112 anonim ***** válasza:
63%
Ha azt irod kedves kérdező, hogy már nem akarsz változni akkor meg miért teszed fel ide a képet? Gondolom, hogy sok dicséretet szerettél volna kapni. Amugy igen, kinek a pap, kinek a papné, de te vézna gyerek vagy. Volt egy hasonló testalkatu barátom nekem is, de nem kéne többet.
2012. máj. 18. 13:27
 23/112 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes hogy mit összefikáztak itt téged. Végre egy 17 éves fiú aki kijött az anorexiából, tett valamit a kinézetéért és az egészségéért, és azért hogy ha igényes lányt akar maga mellé akkor ő is igényesen nézzen ki. Szerintem tök jó az alakod a korodhoz képest. De még gyúrhatsz, vagy inkább keress egy sportot ami játék, és azt űzd életed végéig, akkor rendben leszel mindig. 38/nő
2012. máj. 18. 13:29
 24/112 anonim ***** válasza:
54%

Hm, tinilányok közt egyértelmű, hogy a tinifiúk a nyerők.

De azért ne dobálózz ilyen kijelentésekkel, hogy a lányoknak nem jönnek be a rendesen izmos, sportos palik. Egyetemen nálunk nincs túl sok srác, és azok közül se mind sportos testű, de az a pár igencsak nagy rajongótábornak örvend, szemben az ilyen emomaradványokkal.

Lehet, hogy van aki nem ragaszkodik az izmokhoz, de senki ne mondja nekem, hogy ez:

[link]

meg ez a test

[link]

labdába sem rúg a tiédhez képest... Persze, biztos van egy réteg, akinek ez jön be, főleg ha tinilány, de később aligha.

21L

2012. máj. 18. 13:29
 25/112 anonim ***** válasza:
61%

Én viszolygok a túlságosan kigyúrt emberektől, undorító. Szerintem így tökéletes, ne hallgass a rosszakarókra. :)

17L

2012. máj. 18. 13:30
 26/112 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, a 20. válaszoló szavaira hallgass...

És következzen egy idézet: "Adonisz-komplexusnak nevezik azt, amikor egy férfi egész életvitelét és gondolkodását áthatja a testével való kényszeres foglalkozás, aminek egyik alesete a mindent kitöltő, szenvedélyes testépítés. Ezenfelül lehet még foglalkozni a testsúllyal, a kopaszodással, a szőrösséggel, a péniszmérettel, illetve bármivel, amibe bele lehet vetíteni csökkentértékűség-érzésünket."

2012. máj. 18. 13:32
 27/112 anonim ***** válasza:
48%

24. válaszoló: "emomaradvány"

:DD

Ezt a b*nkó p*csát :D Mi az, kisanyám, rossz napod/éjszakád volt?

Nagyon kíváncsi lennék, te vajon hogy nézel ki...

2012. máj. 18. 13:36
 28/112 anonim ***** válasza:
Szvsz ez már pont jól Nekem ennél több nem is tetszik egy pasin... Max nézegetni a vitrinbe...
2012. máj. 18. 13:54
 29/112 anonim ***** válasza:

ma 13:29

Amit belinkeltél első kép egyenesen undorító. A második még elmegy. És nem vagyok tini...

24/N

2012. máj. 18. 14:12
 30/112 anonim ***** válasza:
44%

Ezzel a kérdéssel csak 3 probléma van

1, ha bejönne a csajoknak, akkor arról te is tudnál mivel te élsz abban a testben...ebből kiindulva nem kérdezted volna meg, mert amit tudsz azt nem kérdezed meg újra.

2, csajoknak nem a tested kell hanem a pénzed. Nézd meg mennyi gazdag zsírdisznónak van bájos cukorfalat barátnője akit sz@rrá alázhat. De a csaj vele marad. 99,99% hogy nem azért mert imádja a f@aszi zsíros gusztustalan testét...

3, alapból rossz a hozzáállás. Te azért gyúrsz hogy megfelelj a csajoknak?! Nekem ez jött le a kérdésedből. Ez egyenes út a papuccsá válás felé. Én azért gyúrok mert a mozgás hozzátartozik az egészséges életemhez. Nem érdekel hogy a csajoknak be jön e vagy sem a testem, vagy hogy egy izomagyú creatinos vérpistike osztja az észt hogy mit szedjek még edzés mellé havi 50e-ért.

2012. máj. 18. 14:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!