Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)
Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.
Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?
Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.
Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?
A képek feszítés nélküliek. 17/F
1. [link]
2. [link]
Miért lenne olyan nevetséges ? Azért mert te lusta vagy és nincsenek nőid ?
Az már nem az én dolgom, de nem értem,hogy miért kell g'cizni ha én nem vagyok az.
4 év testépítés áll mögöttem. Így hozzá tudok szólni a témához :D Először is formátlan vagy. Különösen a mellizmod. Izmosnak sem nézel ki csak látszik, hogy szálkás vagy ezért látszik az izmod. Ez még nagyon kevés. Nem vagy kigyúrtnak nevezhető, inkább sovány vagy, a bantu néger gyerekek is így néznek ki csk ők azért mert nem kapnak enni.
Egyébként ciki, hogyha valaki elkezd gyúrni, de abbahagyja mert úgy érzi, hogy ő már elég jól néz ki. Ilyen ember a világon nincs. Kamu gyúrós vagy.
Nem bántásból mondtam ezeket, csak hogy érzékeld a kérdésed súlyát. Van még mit csiszolni :)
4 hónap alatt ez nagyon jó eredmény. Kisebb-nagyobb megszakításokkal 23 éve sportolok versenyszerűen. Sosem a külső miatt csináltam. De mivel nem izomtömeget akar növelni a végtelenségig, hanem gyors akarok lenni, ezért hasonló az alkatom, mint neked.
Strandra nem járok, akkor inkább edzek vagy versenyzek, de ugye előbb-utóbb látnak ruha nélkül a lányok... Eddig mindenki elégedett volt a testemmel (is).
"nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos. "
Asszem vannak itt tévhitek rendesen.
Jah, azt a részt el sem olvastam. "em szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos"
Ezek a szokásos tévhitek. Tömegnövelőtől nem leszel felfújt, de legalább nem leszel ilyen vékony és nagyban serkenti az izomnövekedést. Tudom még ajánlani a creatin-t ami egyszerű szer, sima tejfehérje, na attól kinéznél valahogy. Ahhoz hogy felfújt legyél minimum szteroidokat kéne szedned. Esetleg L-garnitin-al próbálkozz még ez értágító, ráadásul a nemi életnek is jót tesz :D
Szerintem jó vagy, már biztosan bejössz a lányoknál, de azért ne hagyd abba a gyúrást, én a helyedben még egy kicsit erősítenék.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!