Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, szerintetek elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.

Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?

Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.

Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?

A képek feszítés nélküliek. 17/F

1. [link]

2. [link]

2012. máj. 18. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/112 anonim ***** válasza:
30-as: tuti a válaszod harmadik része! ;)
2012. máj. 18. 14:29
 32/112 anonim ***** válasza:

utálom a kigyúrt izomállatokat..fúj:D a te tested pont jó bár én most egy eléggé vékony, szálkás fiúra hajtok

16/l

2012. máj. 18. 14:58
 33/112 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Amikor egy férfi tesz fel kérdést önmagáról, akkor jönnek a primitív férfiak, akik nem tudnak gondolkodni. Nem tudják elviselni, hogy más férfi kigyúrtabb, sikeresebb, jobb náluk. Ezek a hímek hoznak szégyent ezzel a primitív gondolkodással a férfi nemre.

Hiába írod ki, hogy lányoktól kérdezed, ezek az irigy barmok akkor is idejönnek.

Tény, hogy a kérdező izmos, és sok nőnek ilyen kell.

Mondom ezeket vékony férfiként. Én legalább tudok objektíven, rendesen gondolkodni, a többi itteni fiúval ellentétben.

2012. máj. 20. 11:44
 34/112 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Akkor te ugyanolyan primitív vagy, mint azok, akik azt mondják, hogy nem izmos. Mivel te meg mindenkit gondolkodni nem tudó, primitívnek állítasz be. Talán ezzel akarod növelni az egód? Na ez kb ugyanaz volt.

Amúgy a kérdező nem izmos, csak vékony és szálkás. Szóval utolsó nagy gondolkodó, nem biztos, hogy mindenhez értesz.

Kérdezőnél pedig van pár tévhit. Amúgy, hogy kinek mi jön be, az teljesen egyén függő. Ne mások miatt sportolj, hanem magad miatt.

2012. máj. 21. 00:00
 35/112 A kérdező kommentje:

Köszi utsó előtti,végre valaki normális gondolkozású,látod az ilyen embereket szeretem és a lányok is megbecsülik idővel,lesz majd jó csajod ha még épp nincs :)

Én kérlek alássan nem azért edzek,hogy magamnak tetszem,számomra az másodlagos.

Azért edzem,hogy megnézzenek a lányok a strandon,általában meg is szoktak mivel a hideg víztől még jobban kikockásodik a hasam--------> pozitív visszajelzést adnak------->növelik az önbizalmam de mivel nem vagyok ez az izomállat ezért nincs sok egom ,de szerintem egy ilyen test és egy jó humor bőven elég egy aranyos,szép lánynak. Én a tinicsajokról beszélek,és vessetek meg de aki az ilyen nagyobb darab,fehérjézett izmosabb fiúkra bukik az általában vagy egy nagy k'rva vagy egy utolsó suttyó vagy egy pénzéhes magamutogató ribanc.

2012. máj. 21. 00:28
 36/112 anonim ***** válasza:

"Azért edzem,hogy megnézzenek a lányok a strandon,általában meg is szoktak mivel a hideg víztől még jobban kikockásodik a hasam"

Ne is haragudj, de ki a magamutogató ribanc?

2012. máj. 21. 00:31
 37/112 A kérdező kommentje:
Van különbség egy strandi fürdőnadrág és egy épphogy valamit takaró kisnadrág között,de csak kötözködj
2012. máj. 22. 00:19
 38/112 anonim ***** válasza:
hallod, ilyen testtel ne csak átlagosan szép csajoknál probálkozz. Meg ne a testeddel akarj bevágódni. A nök nem a látványodtol fognak elolvadni, hanem a helyzetektöl, amiket melletted élhetnek meg. Én szó szerint undoritóan edzetlen vagyok, mégis kergetem a nöket, mégis oda merek állni nök elé, és elöadni magam. Ha olyan testem lenne, mint neked, akkor a legjobb nökhöz is odamennék.
2012. máj. 29. 14:57
 39/112 anonim ***** válasza:

Én sosem buktam az izmos pasikra, szóval ez nekem már egy árnyalatnyit sok is, de ha jól látom, hogy hosszú hajad van, akkor bizony nagyon gyerebe :)

Ebből is látszik, hogy minden nőnek az egyéni dilijei döntenek, nem lehet általános előírásokat támasztani.

24/N (Hát igen, tini az nem vagyok, de gondolom a dicséret sosem baj)

2012. máj. 29. 15:05
 40/112 anonim ***** válasza:
Hát én nem járnék veled :D
2012. máj. 29. 16:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!