Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)
Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.
Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?
Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.
Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?
A képek feszítés nélküliek. 17/F
1. [link]
2. [link]
Nekem is,sokkal jobban szeretek a természetben sétálni vagy kerékpározni esetleg futni,jobban szeretek úszni,szeretek kertészkedni,vinni a földet talicskával ,hajolgatni stb :)
Én is inkább ez a naturalistább fajta vagyok,nem szeretem a kondit mert szerintem az nem sport,hiába a nagy karok ,semmi fizikum
Futni kéne nekik 500 métert akkor az annyi is lenne :)
De ettől függetlenül szoktam néha lejárni,de inkább tényleges sportokat csinálok
nem tudom egyesek miért röhögnek. én az eléggé izmos fiúkat nagyon szeretem (ki nem :D) de szerintem tök jól nézel ki még gyúrhatsz nyugodtan kicsit .) de már ez is tök jó szerintem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!