Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)
Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.
Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?
Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.
Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?
A képek feszítés nélküliek. 17/F
1. [link]
2. [link]
értettem ,amúgy hátul az nem a hajam hanem valami más :) UFO vagy én nem is tudom.
Jó lelkű,kedves ember vagyok bár néha hazudok és ez tudom ,hogy nagyon rossz tulajdonságom,próbálok változtatni,nem becsapni a lányokat.
Köszönöm az eddigi kommenteket,sziasztok
Elég vékony a karod, bár 17 vagy, úgyhogy 20-22 éves korodra ez majd fog vastagodni, még ha nem is dolgozol rá. Szálkásítani nem kéne, inkább tömegnöveljél egy kicsit, abból szebb formák hozhatók ki.
22L
Tőlem mindig azt kérdezik, hogy gyúrok-e és ha nem akkor miért nem.
Mert: Minek? Ha dolgozol ugyanolyan eredményt érsz el, sőt... Igaz a mi osztályunkban az összes csaj elvárása az, hogy minimum legyen kockahasad... Én erre csak azt tudom mondani, hogy b@sszák meg... Én nem gyúrok... nekem a kerti munka jobban bejön mint a súlyzó xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!