Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, szerintetek elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.

Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?

Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.

Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?

A képek feszítés nélküliek. 17/F

1. [link]

2. [link]

2012. máj. 18. 12:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 A kérdező kommentje:

értettem ,amúgy hátul az nem a hajam hanem valami más :) UFO vagy én nem is tudom.

Jó lelkű,kedves ember vagyok bár néha hazudok és ez tudom ,hogy nagyon rossz tulajdonságom,próbálok változtatni,nem becsapni a lányokat.

Köszönöm az eddigi kommenteket,sziasztok

2012. szept. 13. 16:35
 102/112 anonim ***** válasza:
szerintem jó így a tested! szerintem legyen egy fiú izmos, de az gusztustalan ha vki túl izmos. nekem rendben vagy! :) 16L
2012. szept. 23. 21:29
 103/112 anonim ***** válasza:

Elég vékony a karod, bár 17 vagy, úgyhogy 20-22 éves korodra ez majd fog vastagodni, még ha nem is dolgozol rá. Szálkásítani nem kéne, inkább tömegnöveljél egy kicsit, abból szebb formák hozhatók ki.

22L

2012. szept. 23. 21:29
 104/112 anonim ***** válasza:
Legy az enyem!!!!! Huh levego utan kapkodok! Jesszus ez felkeszuletlenul ert. Alllllatian sexxxxxxxxxy vagy!!!!!
2012. szept. 23. 21:32
 105/112 A kérdező kommentje:
104-es , hát veled mi lelt ? :)
2012. szept. 23. 21:40
 106/112 anonim válasza:
Jó a tested, vagy jó kezd lenni, minden nőnek más jön be, de ahogy a képen láttalak még karra tényleg egy picit gyúrj rá és tökéletes lesz. Teljesen jó felfogásod van mert én is rengeteget küzdök a sportal hogy valami alakom legyen, 3 éve csinálom és már azért kezd látszani munkám gyümölcse. Szóval az én tanácsom kevesebb hasizom(mert ígyis jó) és több kar. L
2012. szept. 23. 21:46
 107/112 A kérdező kommentje:
:) Én meg pont ráálltam a hasra,hogy minél kockásabb legyen jövő nyárra :) a kar számomra nem olyan fontos :) De azért igyekszem,aztán neked is kitartás :)
2012. szept. 23. 21:48
 108/112 anonim ***** válasza:
104. Vagyok bocsi agyamra ment a sok tortenelem lecke. Undorodom az egesztol. Jol megveretnem aki kitalalta. Varjatok megvan: Herodot a tortenelem atyja. Rohadna meg XD Ja amugy a fiu tok szimpi.:)
2012. szept. 23. 21:56
 109/112 anonim válasza:
te tested, te döncsd el hogy hogy szeretnél kinézni, én is elsősorban magamnak akarok tetszeni utána jönnek a pasik, és akármelyik pasi megmondja hogy hagyjam abba az egészet mert jólnézek ki, magamnak akarok tetszeni az a legfőbb, és ez is csak az én szempontom hogy én egy pasinak hát a hátát is megnézem meg szeretem ha erős és az csak egy picit is látszik a karján is
2012. szept. 24. 22:24
 110/112 anonim ***** válasza:

Tőlem mindig azt kérdezik, hogy gyúrok-e és ha nem akkor miért nem.

Mert: Minek? Ha dolgozol ugyanolyan eredményt érsz el, sőt... Igaz a mi osztályunkban az összes csaj elvárása az, hogy minimum legyen kockahasad... Én erre csak azt tudom mondani, hogy b@sszák meg... Én nem gyúrok... nekem a kerti munka jobban bejön mint a súlyzó xD

2012. okt. 24. 21:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!