Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)
Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.
Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?
Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.
Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?
A képek feszítés nélküliek. 17/F
1. [link]
2. [link]
Hát, el kell, hogy keserítselek, de nekem nem jön be a tested.
Pont azért, mert "gyúrós" kinézete van.
Számomra visszataszító, ahogy a véznaság is.
És akkor a csupaszságot nem is említettem...
Oké, a mai tinilánykáknak biztos ez jön be, hiszen a férfiasság ma már nem "trendi", de ha az a célod, hogy ők elájuljanak tőled, szerintem azt már rég elérted.
Az én barátom bicajozik, jó kis izmos lába van, meg feneke :), de mellé van pici pocak, amit imádok, és persze szőrös, ahogy kell.
Na ő igazi férfi.
Egy kondis, felfújt pasihoz én még bottal sem nyúlnék hozzá.
L/25
nana :)) csak feküdjön ott melletted egy christiano ronaldo :)
végigsimogatna,szerintem totál benedvesednél ,na mindegy :)
Hát jah,kinek a pap kinek a papné :)
maradjunk annyiban (3,5 éve gyúrok) nem vagyok 1 hűde kigyúrt inkább nehéz csontozatú srác, én is úgy kezdtem hogy "megfeleljek a csajoknak" de mivel nem igazán jött össze a kocka has, az ilyen, az olyan delta és bicó izmok, ezért inkább a natural erőre mentem rá és bevallom őszintén miután ezt "megfogadtam" bele szerettem a kondiba :) baromira mindegy hogy mit csinál, hogy néz ki, csak szeresse amit csinál.
offból visszatérve csak hogy maradjak a büdös paraszt stílusomnál megnéznék minden ide komizó csajról 1-2 képet hogy mi is a felhozatal ha már itt "nem tetszik a gyúrós külső" illetve "bottal se piszkálnálak meg" de erre csak annyit mondok hogy valószínűleg én se piszkálnálak meg bottal se, sőt inkább.. de kinek a pap kinek a papné.
a kérdezőnek válaszolva sovány vagy, gyúrjá még 2évet, közben is lehet csajozni.. és szerintem igen is 1 srác azért nézzen ki valahogy.. ne úgy mint 1 kis egysejtű zigóta... :D
nap mint nap az utcán látva az ilyen srácokat akiknél a csajuk vastagabb mindig megfordul a fejemben hogy "mi lenne ha mondjuk ha megpróbálnám őket kirabolni? a csaj védené meg a srácot?" :D
SZEDJÉL MAGADRA MÉG PÁR KILÓT, SOSE ÁRT :)
20/F
ui: a csaj komizóktól privátba kérek 1 képet, vagy akár ide fej nélkül csak hogy mi is piszkálgathassunk titeket (:
még annyit hogy "januártól júniusig" kondi.. tipikus divatgyúrós vagy. szórd el a pénzt arra hogy picit megtornáztatod magad, igaz jobb mint ha dokkolóba veretnéd a meggyszedősre, vagy bekokózva feküdnél a duna parton de ahogy az előző komijaidat olvasva, valszeg ez az élet stílus(érzés) inkább neked való, mint sem a kemény megerőltető edzés, amihez párosul egy teljes életmódváltás.
hozzá szólok kulturáltan is, ne hogy még itt le hurrogjanak az emberkék, szóval itt magasröptű bölcs tanács.
élvezd az életet
:D
71. vagyok.
Hát kérdező, ha Ronaldo mellém feküdne, nem hogy nem nedvesednék be, de még be is hánynék.
73.-as.
Gondoltam, hogy meg fog érkezni a "gyúrós" öntudat szöveg, miszerint azok a nők/lányok, akik nem élveznek a bugyijukba a dagadó bicepszetektől, biztos leszbik/dagadtak/csúnyák.
Csalódást kell okoznom, mert én egyik kategória sem vagyok :).
Nem, én nem vagyok izmos, nincs kockás hasam, de van kerek popsim, van rendes cicim és igen, pici pocipárnám is, és van szép pofim.
Szerintem örülnél, ha bármivel "megpiszkálhatnál" egy ilyen "rossz" csajt. :)
Ha egy csettintésre kockahasú, vagy izmos lehetnék, akkor is ilyen maradnék, mert az izompacsirta pasiknál csak a kigyúrt nők undorítóbbak.
Nem tudom, hogy ti, kigyúrt pasik, miért vagytok képtelenek elfogadni, hogy nem minden (szép) nő vágyálma a felfújt bicepsz és a kockahas.
Ki kell ábrándítsalak: sokunknak nem az. Fogadd el, ahelyett, hogy látatlanba próbálsz sértegetni (ráadásul sikertelenül...):).
Képet nem küldök, két okból: nem vagyok az a "fehérneműben fotózkodom a tükör előtt önkioldó nélkül" ribanc, ezért nincs is képem, amin látszik konkrétan a testem.
Arcról egyértelmű, hogy nem küldök vadidegeneknek, szerintem érthető okokból.
L/25
75-ös. Erre mondtam kinek a pap kinek a papné. Egy csaj/lány/nő ne legyen izmos, kocka hasú, kigyúrt. Legyen szép nagy cicije, legyen mit (persze mértékkel) fogni a popsiján, a combján. Ugyan úgy vonatkozik rátok is az "anorexiás" öntudat mint a te általad olyan korrekten összefoglalt "gyúrós" öntudat kifejezés amivel engem illetve pontosabban több "sors" társamat is leminősítettél. Itt arról van szó, hogy emberileg kinek mi tetszik, és kinek és minek akar megfelelni. Ezért külömbözünk. Úgy ahogy én is megszólom a nálam vékonyabb srácokat hogy miért nem gyúr, hisz a férfi attól is férfi hogy foglalkozik annyit a testével ami még egészséges határokon belül mozog. A nő attól nő hogy ugyan olyan szinten foglalkozzon magával mint a férfi. Szórhatod itt az észt, úgy ahogy én is, külömbözünk csak ne felejtsd el hogy minden ember 1 maga által felállított ideálnak akar megfelelni. Aki azt mondja hogy nincs ilyen ideálja az hazudik. Úgy ahogy te is. Én (és sokan mások) csak annyit mondok hogy ha már valamit csinál, csinálja, szeresse és ne hagyja abba a felénél hisz többet érhetne el, jobban nézhetne ki FÉRFI SZEMMEL (és nem a homokos szemmel) Az hogy senki se mondja meg az én, vagy a te szemedbe hogy ronda vagy, azért a pillantásokból le-le szűr az ember valamennyit, és igen most jöhet az a szöveg hogy "tojni rájuk" de ismételten hazudik az aki azt mondja hogy őt ez viszont nem érdekli :))
Képet ne is küldj magadról, mivel nem pedofil vagyok csak furcsa hogy minden nő azt mondogatja (baráti kör, illetve messzi ismerősök) hogy legyen kigyúrva, legyen ez-ez-ez. Mond azt kedves 75 hogy te nem vagy ilyen, de magadnak hazudni kicsit gázos lenne már:) Nem tagadom nekem is vannak ideáljaim, ahogy nektek nőknek is ez természetes, és pont erre mondtam hogy kinek a pap, kinek a papné és baromira felesleges egymás véleményét megváltoztatni főleg ha ilyen "kényes" dologról van szó mint a párválasztás^^
Visszatérve az /OFF/-ból az én véleményem az hogy feleslegesen tetted fel ide a képet mert úgy is tudod hogy milyen "jól" nézel ki, és hogy ki "bukik" rád, ki az aki köp rád, illetve ki az aki "ego" növelésből szeretne neked segíteni, közbe ugyan úgy leköpködik őt is úgy ahogy téged is (persze a hátatok mögött) :))
76.
Igen, egyetértek, hogy mindenkinek más a szép.
De te is ezt írod, aztán amikor valaki (lásd, én például) azt írja, hogy ocsmánynak találja a kigyúrt testet egyből jössz azzal, hogy "kíváncsi vagyok hogy néznek ki akik leszólnak" szöveggel és ez pont nem arra utal, hogy egyet értesz a saját gondolatmeneteddel.
Hiszen ha tényleg úgy lennél vele, hogy mindenkinek más a szép, elfogadnád, hogy oké, sok nőnek baromira nem jön be ez a gyúrás téma.
És nem csak olyan nőknek, akik valamilyen szempontból "hátrányban" vannak.
Bizonyára rengeteg nő van, akire te csorgatnád a nyálad, ő viszont viszolyogna tőled.
De ez mindenkivel így van, hiszen tényleg nem tetszhet mindenki mindenkinek.
Te is ezt írod, csak nekem tényleg úgy tűnik, hogy hiába írod le hatszor, igazából mégis kiakadsz azon, ha egy csajnak nem jössz be.
Amúgy a "gyúrás" téma nem idegen nekem, az öcsém már évek óta testépít, szóval látom közelről, milyen is ez.
Imádom őt, de sosem kéne olyan pasi, aki úgy néz ki, mint ő.
Régen egy vékony, magas, jóképű srác volt, most meg olyan, mint egy kétajtós szekrény, a sok edzéstől még az arca is megváltozott...
L/25
bocs, de szerintem vékony vagy, nekem nem jössz be.
17/L
77
Igen nem értek egyet a saját gondolat menetemmel igazad van, csak mivel ez már a csapból folyik ezért kénytelen vagyok le írni. Nem tagadom megszoktam magamban szólni az ilyen kis gebe srácokat, de végül mindig arra jutok hogy sz4rok rá ez van.
Öhm igen, biztos van olyan csak aki tartana tőlem, illetve pont az jönne "össze" velem akire épp nem gondolok de ez a tipikus szisztéma. Pont az akire nem számítasz :)
Így 20 fele (hozzád képest még fiatal) már-már nem akadok ki. Egy idő után benő mindenki feje lágya így hát az enyém is, s úgy mint a tied. Úgy vélem te sem voltál mindig ennyire bölcs, viszont nem szapulni akarlak, visszatérve az eredeti mondandómra igen ki-ki akadtam mert nagyon sok csaj ismerőstől (aki ugyan csak ismerős, és vagy haveri viszonytagság volt közöttünk) mindig meg-meg említették hogy "áhh neked biztos van csajod" és mindig azt a kiábrándító választ kapták hogy nem, és ekkor jött a döbbenet hogy miért nem. (és ez nem a lelki szemetes tipusu beszélgetések voltak :D)
Hisz örök érvényű az a "közmondás" hogy külső ami megfog, belső ami meg tart. És ez így is van.
Az viszont hogy mennyire deformálódik el az arca, hozzá kapcsolható ahhoz is hogy serdülő koron megy át. Nő, és férfiasodik nem de? Pusztán a gyúrástól (nem tagadom lehet) de olyannyira számottevő változás hogy "kerek fejből tégla fej" lesz ne is álmodjunk!:D
Végre 1 nő akivel lehet "értelmesen dumálni". Többször fogok ide feljárni.
20/F
23:23
Te nem vagy normális?! Ne szóld meg a srácot ha vékony, mert ez nagyrészt a gének miatt van, nem tehet ellene semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!