Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)
Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.
Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?
Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.
Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?
A képek feszítés nélküliek. 17/F
1. [link]
2. [link]
00:00 és 00:31
Neked aztán nagyon fáj az igazság. Ennyire a lényegre tapintottam. :)
Bölcs döntés lett volna, ha nem írsz semmit, mert ekkora baromságokkal csak még jobban lejáratod magad.
Nálad rengeteg tévhit van a primitívséged mellett.
Te a szokásos baromságot írtad, amiben semmi logika és semmi értelem nincs.
Ha az ember maga miatt nem akar sportolni, de másoknak tetszeni akar, akkor igenis mások miatt sportoljon. Teljesen normális dolog, ha valaki mások miatt sportol, mert tetszeni akar másoknak.
Szóval gondolkozzál már, mielőtt ugatsz!
Még mindig nem bírod elviselni... :)
Én csak a tényeket írtam. De te még gondolkodni sem tudsz. Te tipikus, a társadalmon kívül álló depressziós ember vagy. Ezt nem kéne helyesnek beállítanod.
Sztem eleg, kevesebb neha tobb:))
Tetszik a tested! 18L
Szánalmas vagy ... :) Tudod én szeretem a szép ,igényes lányokat és ezért én is megteszek mindent azért,hogy ne egy löttyedt ,szánalmas ruhákban járó fiút kapjanak,mert akkor nem kapnának meg mert nem kellenék nekik.
Vékony test,normális jobb ruha,kedves,vicces belső,szerintem ennél nem kell több egy lánynak,annyi talán a számlámra legyen írva,hogy szeretek hazudozni :( és emiatt el is bkott jó néhány kapcsolatom,de próbálok okulni belőle és változtatni.te meg utolsó egy hájas ,vagy épp löttyedt s'ggfej vagy,aki a chat.hu-n veri a f'rkát,úgy hiszem nem gondolom ,hogy neked kéne kritizálni engem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!