Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, szerintetek elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.

Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?

Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.

Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?

A képek feszítés nélküliek. 17/F

1. [link]

2. [link]

2012. máj. 18. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 A kérdező kommentje:
Nem hosszú csak a törölköző :)
2012. máj. 30. 00:08
 42/112 anonim ***** válasza:

00:00 és 00:31

Neked aztán nagyon fáj az igazság. Ennyire a lényegre tapintottam. :)

Bölcs döntés lett volna, ha nem írsz semmit, mert ekkora baromságokkal csak még jobban lejáratod magad.

Nálad rengeteg tévhit van a primitívséged mellett.

Te a szokásos baromságot írtad, amiben semmi logika és semmi értelem nincs.

Ha az ember maga miatt nem akar sportolni, de másoknak tetszeni akar, akkor igenis mások miatt sportoljon. Teljesen normális dolog, ha valaki mások miatt sportol, mert tetszeni akar másoknak.

Szóval gondolkozzál már, mielőtt ugatsz!

2012. jún. 5. 17:47
 43/112 anonim ***** válasza:
Te tipikusan az az ember vagy, aki másnak a seggét fényesre nyalná az elismerésért, ahelyett, hogy magának akarna megfelelni. Te dolgod, de ne próbáld helyesnek beállítani.
2012. jún. 5. 18:07
 44/112 anonim ***** válasza:

Még mindig nem bírod elviselni... :)

Én csak a tényeket írtam. De te még gondolkodni sem tudsz. Te tipikus, a társadalmon kívül álló depressziós ember vagy. Ezt nem kéne helyesnek beállítanod.

2012. jún. 5. 18:50
 45/112 anonim ***** válasza:
Aki ennyire hülye az még azt sem érdemli meg, hogy negatív kritikát kapjon! Amúgy meg ha meglocsolom benzinnel és meggyújtom minden test elég.
2012. jún. 10. 13:45
 46/112 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ilyen test tetszik! Nem szeretem a nagyon kigyúrt pasikat, a tiéd beindít ;) 22/L
2012. jún. 10. 13:54
 47/112 anonim ***** válasza:

Sztem eleg, kevesebb neha tobb:))

Tetszik a tested! 18L

2012. jún. 10. 15:39
 48/112 anonim ***** válasza:
0%
Te egy ilyen tipikus kis pöccsshuszár vagy :D és még ostoba is... Nálunk az ilyenekre ujjal szoktak mutogatni! Mi ez az elképesztően ostoba szöveg??? Igen úgy nézel ki mint egy mocsári szúnyog de ezzel semmi gond nincs mert a külső az ami a legkevésbé számít a lányoknál. Nemtudom hogy te milyen körökben próbálkozol de ez remélem sehol sem menő! Am tartsál magadnál mindig egy kis katit mert az tetszik a fajtársaknak :D akkor majd megnéznek :DDD
2012. jún. 10. 22:33
 49/112 A kérdező kommentje:

Szánalmas vagy ... :) Tudod én szeretem a szép ,igényes lányokat és ezért én is megteszek mindent azért,hogy ne egy löttyedt ,szánalmas ruhákban járó fiút kapjanak,mert akkor nem kapnának meg mert nem kellenék nekik.

Vékony test,normális jobb ruha,kedves,vicces belső,szerintem ennél nem kell több egy lánynak,annyi talán a számlámra legyen írva,hogy szeretek hazudozni :( és emiatt el is bkott jó néhány kapcsolatom,de próbálok okulni belőle és változtatni.te meg utolsó egy hájas ,vagy épp löttyedt s'ggfej vagy,aki a chat.hu-n veri a f'rkát,úgy hiszem nem gondolom ,hogy neked kéne kritizálni engem .

2012. jún. 11. 14:51
 50/112 anonim ***** válasza:
ŐŐŐ nem egészen :D. Én 15 éve versenyszerűen sportolok és kicsit értek már hozzá... De amúgy én komolyan nem értem hogy mit vársz? Mindenki írja neked hogy szép és jófej vagy vagy mi??! A viselkedésed pedig elég primitív és ez az életszemlélet is! Edzeni nem azért kell mert ez tetszik a lányoknak sőt nem az tetszik a lányoknak hogy te vékony vagy vagy vmi hasonló. A kisugárzás sokkal fontosabb. Viszont te már szerintem elég reménytelen eset vagy :D mert nem elég hogy csúnya vagy hanem még ostoba is. Ilyen felfogással jobb nőket nem fogsz megkapni maximum néhány félfogú ostoba kislányt
2012. jún. 11. 22:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!