Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)
Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.
Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?
Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.
Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?
A képek feszítés nélküliek. 17/F
1. [link]
2. [link]
A bunkó válaszokkal ne foglalkozz. Ismerek olyat, aki évek óta gyúr és sokkal formátlanabb, mint te! Nem igazán értek ehhez, de így laikus szemmel úgy látom, neked jók az adottságaid, szóval így tovább! Nekem amúgy tetszik :))
18/L
|Szia!
nekem bejon,pedig nem tini lany vagyok.
Viszont azt a 4 kilot surgosen szedd vissza, tudom,ilyenkor nehezen megy a kajalas, de potold fagyival, sutikkel.
Es ne hagyd abba a testedzset,abbol csakis elonyod szarmazhat: jo kondi, egeszseg, jo kulso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!