Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, szerintetek elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.

Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?

Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.

Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?

A képek feszítés nélküliek. 17/F

1. [link]

2. [link]

2012. máj. 18. 12:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
Én erre azt tudom mondani, hogyha nem akarsz izmot akkor ne gyúrj, mert vagy normálisan csinálod étrenddel és a többivel, vagy sehogy mert úgy semmire se jutsz és hamar elveszted az izmaid már akkor is ha kevés ideig nem gyúrsz..És szerintem teljesen átlagos testalkatod van, aki pl fut minden nap és egy kicsit nagyobb méretű genetikailag, az ennél jobban néz ki. Nem akarlak lelombozni és ez nem kritizálás, csak tényleg elpocsékolt idő, ha nem csinálod normálisan..de ahhoz képest hogy anorex szinten voltál, bár nemtudom ez mit jelenthet neked, ahhoz képest szép fejlődés, de van akinek sajnos nagyon rossz az izmainak az emlékezőképessége és akármennyit gyúr, nem fog magán fejlődést észrevenni, de általában a porok itt segítenek meg a többi cucc..
2012. júl. 11. 01:08
 92/112 anonim ***** válasza:

Végig olvastam majdnem mindegyik kommentet.

Naszóval:

24-es: a pasik amiket linkeltél kib*szott jól néznek ki! :D

60-as: ez a pasi is k*rvajól néz ki.

Christiano Ronaldo egy Isten, mondjon akárki akármit, szerintem az.

A kérdező meg ne hasonlítsa össze magát vele. Mikor végignéztem a képeidet, aztgondoltam, okés vagy. DE volt szerencsém elolvasni a komijaidat, meg a többiekét. Hát van egy véleményem rólad, mitne mondjak. Egy undórító kis izé vagy b*zdmeg. Nemtudom csak ez jött le. :D Ruhában úgysem látom a szálkás testedet, strandon meg nem megyek oda srácokhoz. Amúgy hol a mellizmod?

Na mind1. Ennyi kellett, hogy megutáljalak. Nem is a kinézeted miatt, hanem a stílusod.. Lehetsz felőlem kibeb*szott jó pasi, ha ilyens tílusod van, nálam semmit sem érsz.

17/L

Mielött engem is löttyedtnek meg ilyesminek neveznél, megmondom neked hogy sportolok, szálkásítok. Nem vagyok izompacsirta csaj, hanem szálkás, egy csepp háj nincs rajtam.

2012. júl. 11. 01:19
 93/112 A kérdező kommentje:

Oksa :) de amúgy élőbe úgy is megszeretnél ez 100% :)

Hát akkor jó nyarat kívánok neked és eredményekben gazdag éveket :)

2012. júl. 11. 11:25
 94/112 anonim válasza:
a hajad vágd le hátul :DD
2012. szept. 1. 14:13
 95/112 anonim ***** válasza:
Amíg nem kockás addig mehetsz! Hajrá!
2012. szept. 13. 15:18
 96/112 anonim válasza:
Szerintem karra gyúrj meg a fejedre elég ronda, de ezt nem sértésből mondom... :O
2012. szept. 13. 15:23
 97/112 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen lányra buksz. Ha plázacicababa, csak a külsejével foglalkozó butuska ribancot, akkor valószínű még dupla ennyi hónapot kéne gyúrnod, hogy igazi bunkó kigyúrt állat felsőtested legyen.

Ha a fentiek nem érvényesek, akkor azt mondom, hogy teljesen jó és nehogy többet gyúrjál rá. Persze nagyon fiatalka vagy még és ilyen 17 éveseknek csak a kinézetük számít, én azt mondom ne vidd túlzásba már, ez így jó, tartsd szinten.

2012. szept. 13. 15:24
 98/112 anonim ***** válasza:
Nem a csajok miatt kellene gyúrni, hanem magad miatt!
2012. szept. 13. 15:26
 99/112 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne ha még izmosabb lennél...már csak azért is, mert így a csaj melletted biztonságban érezheti magát :) Sokkal jobb érzés ha van mit ölelni, mintha simán átérem a karjaimmal a pasim akár kétszer is...
2012. szept. 13. 15:28
 100/112 anonim ***** válasza:
Ha tényleg egy normális lánnyal akarsz össze jönni és egész életedet le akarod vele élni akkor inkább belsőre gyúrj.
2012. szept. 13. 16:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!