Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, szerintetek elég egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek elég egy ilyen test? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Közel 4 hónapja edzek és nem szeretnék ilyen kigyúrt lenni,csak olyan tiniizmos, nem szedtem semmi kiegészítőt direkt,hogy ne legyek ez a nagyobb darab felfújt izmos.

Én ennyivel megelégednék,kérdésem,hogy szerintetek egy átlagos jól kinéző lánynál elég egy ilyen test?

Tudni kell,hogy kicsit testkép zavaros vagyok mert egy éve még kb anorex szinten voltam.

Vagy még picit erősítsek ,szálkásítsak ?

A képek feszítés nélküliek. 17/F

1. [link]

2. [link]

2012. máj. 18. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 anonim ***** válasza:

L-karnitin lesz az. :-)

Az L-karnitin tartalmú táplálék-kiegészítőket a zsírbontás elősegítése miatt szoktam enni. (Ami nem igaz, mert azt eszem verseny közben, amit meg tudok enni. De jó, hogy benne van ez is.)

2012. máj. 18. 12:52
 12/112 A kérdező kommentje:

12:24-es én nem neveztem magam kigyúrtnak és nem is mondtam,hogy kivagyok gyúrva,4 hónaptól nyilván nem lehet sokat várni.nem úgy értettem,hogy abbahagyni hanem inkább szinten tartani,ha hiszed ha nem én bőven megelékszek egy ilyen testalkattal.Sokan azt hiszik ,hogy attól lesznek istenek,hogy nagy izom állatok,azt hiszik ,hogy a csajok erre gerjednek,de el kell ,hogy keserítsem őket ,hogy nem.

Az én körömben sokkal inkább szeretik a lányok a vékonyabb testalkatú fiúkat mint az ilyen feltömegelt vaskos izomzatú fiúkat.

13/112 anonim ***** válasza:
79%

Nekem ez így pont jó lenne :)

Ne hallgass az előzőekre, a terminátor külső baromi gusztustalan!

14/112 A kérdező kommentje:

Igazából nem akarok vitatkozni mert kinek a pap kinek a papné,valakinek ez tetszik valakinek az,És elsősorban lányoktól kérdeztem és akkor megjelentek a fiúk :)

Felesleges vitatkozni velem FIÚK, Nekem ez a szint megfelel, nem vágyom arra,hogy nagydarab legyek mert saját tapasztalatból tudom,hogy a lányok a vékony tinifiúkat ezerszer jobban szeretik,de komolyan.

Persze azért vannak kivételek szépszerivel de most általánosságba beszélek .

Valóban mellre még dolgozni kell meg picit karra akarok meg hasra aztán én köszöntem megvagyok,utána tartom a szálkás testalkatot

2012. máj. 18. 12:57
 15/112 A kérdező kommentje:
Ezért is kérdeztem a lányoktól mert ők máshogy látják mint mi fiúk
2012. máj. 18. 12:58
 16/112 anonim ***** válasza:
36%

Senki nem mondta, hogy legyél kigyúrt. De formásítanod kell, mert kerek a cicid, mint egy lánynak. Nem látszik, hogy edzenél csak simán szálkás vagy, de még az sem, inkább csak le vagy fogyva. Bicepszed nincs, vállad nincs, hasizmod az van, de csak mert sovány vagy és kilátszik a borda is :D

Nem kötekszem, de annak a véleményére is adj, aki egy kicsikét ért hozzá.

2012. máj. 18. 13:08
 17/112 A kérdező kommentje:
:) Adok én de hosszú út vezet a változáshoz
2012. máj. 18. 13:14
 18/112 A kérdező kommentje:
Most,hogy írtad,hogy kerek a cicid eszembe jutott az előző barátnőm basszus neki tényleg szép cuki tini kerek melle volt :) de nem becsültem meg a csajt sajna :( ugyhogy OFF
2012. máj. 18. 13:16
 19/112 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem jó a tested, legalábbis nekem bejön. Ennél nem is kell se több, se kevesebb.
2012. máj. 18. 13:21
 20/112 anonim ***** válasza:
100%

Öregem, azt gondold végig, hogy más testépítő pasikat akarsz e elcsábítani és ágyba vinni a külsőddel, vagy laikus nőneműeket.

Mert ha az utóbbiakat preferálod, akkor ne gyúrd ki magad ennél jobban.

2012. máj. 18. 13:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!