Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok többségének, miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Hiába azt mondják hogy "jajj, nekem a belső a fontos". De ha meglátnak, egy fent említett karaktert, egyből folyik a nyáluk...:S
2011. nov. 20. 16:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:
szerencsésnek érzem magam , hogy a páromra egyik jelző sem illik...Ő az akit kerestem, és megtaláltam. Több mint 4 éve ♥
2011. nov. 20. 18:30
 52/113 anonim ***** válasza:
38%
18:30 ezaz dicsekedj csak, biztos jó sok dolgot tettél azért, hogy a párod legyen.
2011. nov. 20. 18:35
 53/113 anonim ***** válasza:
100%

"18:30 ezaz dicsekedj csak, biztos jó sok dolgot tettél azért, hogy a párod legyen."

te meg irigykedj csak ;) Nem, nem tettem olyan dolgokat amire te gondolsz...szánalmas vagy...

csak önmagamat adtam, nem játszottam meg a hülye kis p*csát...nem nagyok pénz igényes luvnya és Ő előtte nem járt bennem ezernyi f*sz...Ez akkora nagy gond, drágaság?

Nem irigykedni kell, hanem szimplán elgondolkozni hogy te miért nem találsz normális párt magadnak...mert ezek szerint nincs, ha így betámadtál ;)

L21

2011. nov. 20. 18:43
 54/113 anonim ***** válasza:

Soha az életben nem dobtak szex után, ez csak az ilyen pasik fejében van, mint te, hogy magatokat nyugtassátok, de egyáltalán nem jellemző az, amiről írsz. Amikor egy lány belemegy csak szexbe, akkor ő is ennyit akar és nem lesz utána dobva, mert nem barátot keresett.

Nem értem, minek általánosítani, valamiért nagyon tisztában vagy az ilyenekkel meg a diszkósokkal, nekem egy sincs a környezetemben, a tiédben meg ezekszerint olyanok nincsenek, akik normálisak. De ettől még nem az az átlag, amit te látsz.

2011. nov. 20. 18:44
 55/113 anonim ***** válasza:

21L

azzal van bajom, hogy mást ezren utasítanak el, hozzád meg megy az aki neked kell, ez miylen igazságtalanság már?

Semmit nem teszel és sikerül aki meg tesz nagyon sokat annak nem.Ez szerinted igazság?

2011. nov. 20. 18:49
 56/113 anonim ***** válasza:
72%

haha és mit csináljanak, szakítsanak mert nem igazságos? meg miért kéne igazságosnak lennie, amikor nem ugyanaz az alapanyag, mivel minden ember más? nem csak össze van párosítva kettő.

lehet téged soha nem fog szeretni senki, mert belsőre nem vagy megfelelő, akkor az lenne az igazságos, ha valaki beérné az igényeinél kevesebbel és ennek ellenére eljátszaná, hogy mennyire jó vagy?

2011. nov. 20. 18:54
 57/113 anonim ***** válasza:

Az miért igazságtalanság, hogy megtaláltam a hozzám illőt?! Komolyan nem értelek...Hidd el nem Ő volt azért a legelső párom, volt előtte 2 komolyabb ( másfél éves meg egy fél éves) mindegyikbe csalódtam, de Ő, aki most van, az igazi...

Nem értem mit értesz az alatt hogy semmit nem teszek...ez igy azért egy kicsit b*romság...Tettem, de tudod van az a mondás a kevesebb néha több...Nem kell túl játszani magad hogy beimponálj valakinek, nem kell színészkedni hogy te milyen jó kislány vagy stb...Hidd el sokk nagyobb dolog önmagadat adni, mint színészkedni...Ez is egy dolog tétel..Nem semmit tétel...

Kicsit el vagy tájolódva...

Engem szerencsére így neveltek, hogy adjam önmagam, felesleges kamuzni, mert úgyis én buknék bele, felesleges megjátszani magam, mert úgy is lebukom...

ennyi a titka az egésznek...

igen is ez igazság, mert aki ilyen: megjátszós, túlzottan igényes stb az nem érdemli meg a normális pasit...ez a véleményem...Miért az szenvedjen hogy nem talál senkit aki normálisan áll a dolgokhoz, és miért az kapja meg aki kicsit elvan szállva?

2011. nov. 20. 19:05
 58/113 anonim ***** válasza:
100%

nem ne szakíts, de ez így nem jó, hogy te sokaknak bejössz é nsenkinek, ez most mi?!

Nicns velem baj, nem ismersz te engem.

2011. nov. 20. 19:05
 59/113 anonim ***** válasza:

# 56/57 Időpont ma 18:54

köszike, tök igaz :)

2011. nov. 20. 19:06
 60/113 anonim ***** válasza:

# 58/59 Időpont ma 19:05

azt olvasd el amit én írtam, a szakítósat más írta...

miért te ismersz engem???

L21

2011. nov. 20. 19:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!