Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy elvileg a lányok többségének 13 évesen már van pasija, de a mi osztályunkban (kilencedikesek,14-15 évesek vagyunk) még a 20 lányból lb.16-nak nem volt fiúja?
Pedig teljesen átlagos gimibe járunk (6 évfolyamosba), tök szép lányok járnak oda, a többség "nem is kislány" már. Vagyis úgy értem ezt, hogy tudjátok, így kinézetre, mint a mai 15 évesek.
És mégis ez a helyzet. Ez most akkor hogy van?
azta ki néz 16 nak wáááááááh XD pisis XD
mert kötelező h 13 évesen legyen pasija a kis ribinek ?:D legalább nem qrvulnak el :D
19F
Azta.. :O Leesett az állam.. A mi sulink állítólag egy tip-top iskola, jó, szuperagyak meg minden, de a mi osztályunk nagyon lehúzza az átlagot.. A lányok több mint fele már cigizik, ezeknek is kb a fele már szexelt is, egy tanuló meg akkora kurv@, hogy nincs rá jó szó.. Ja, és hozzátenném: nyolcadik osztály.
Azért jó látni hogy vannak még normális osztályok, és benne normális csajok...
14/L
Hát nálunk a lányok körül nem nagyon cigiznek, az az igazság, hogy hárman vannak, akik már nem szüzek, de ők se viselkednek kurv@san, meg szerintem nem is azok, nem mentek végig a fél sulin, meg hasonlók. De mégis kb. ők az egyetlenek, akiknek (jó óvodáson, meg kisgyerekkoron kívül) van (volt) pasija.
Mondjuk vannak néhányan ilyen menőbbek, akik bulik alkalmával jól berúgnak, de ez sem jellemző.
Na akkor még inkább szerintem tök normális osztályba járok, ahhoz képest amit máshol látok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!