Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-21 év közötti lányok! Szeretitek a tetovált pasikat? Zavarna egy pasiban ha a karjain lenne egy pár tetoválása?
Az én párom alkarján van tetoválás, nem zavar, sőt nagyon tetszik nekem.
Átlagos, laza stílusú lány vagyok. Általában farmerba járok, viselkedésre meg visszahúzódó, csendes.
Nekem tetszenek a tetoválások, szóval nem zavarna, de azért túlzásba se essen.
Én csöndes, visszahúzódó lány vagyok, átlagosan öltözködök. Nem szeretek bulikba járni, és nem szeretem a feltűnést.
18/l
Nekem nagyon nagyon tetszik.És egyáltalán nem zavarna sőőt plusz pont, pedig nekem egy darab sincs bár szeretnék majd idővel.
Én nagyon lányos lány vagyok(magassarkú, szoknyák stb.-de nem ribancos-.-). Belsőleg meg inkább visszahúzódobb idő kell hogy megnyíiljak mások elött, de ha ez sikerül akkor az embereknek általában az a véleménye rólam hogy jó a humorérzékem.
18/L
Nem keresem az ilyen pasikat, nálam nem ez a meghatározó. Szóval mondjuk ha tetszik egy pasi, akkor is fog tetszeni, ha meglátom, h tetoválása van. Hmm, a végigvarrott verzió már nem annyira az én stílusom, de el tudom képzelni azt is, h egy ilyen tetszik meg. :)
Persze az sem mindegy, milyen tetoválás: tehát pl halálfej az nevetséges.
Én amúgy öltözködésre mondhatni átlagos vagyok, farmer, póló, vagy szoknya, csinifelső...viselkedésre pedig laza, jófej. :)
pont olyan vagyok,mint a 12:56-os válaszoló lány :)
attól függ,hogy milyenek a tetoválások,és mennyi..ne legyen összevarrva az egész karja hülyeségekkel,(csillagocskák,felhők stb) de 1-2 belefér :)
18/L
Akkor,hogy legyen más vélemény is:
Nekem általában nem tetszenek a tetoválások és zavarna,ha a páromnak lenne. Az én férfiideálommal amúgy is eléggé nehezen összeegyeztethető a tetoválás. Én egy nőiesebben öltözködő, "konzervatív" gondolkodású lány vagyok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!