Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18-21 év közötti lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-21 év közötti lányok! Szeretitek a tetovált pasikat? Zavarna egy pasiban ha a karjain lenne egy pár tetoválása?

Figyelt kérdés
És ti milyen stílusú lányok vagytok öltözködésre meg viselkedésre?
2011. aug. 16. 12:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem alapjáraton nem tetszenek sem a tetkók, sem a piercingek, de megismerkedtem egy helyes, szimpatikus sráccal, akinek mindkettő van. Később jobban megismertem, odaadó, hűséges és figyelmes, és már több, mint 1 éve együtt vagyunk :) Mára már megszoktam a tetkóit, és azokkal együtt szeretem. Ő így érzi jól magát, engem pedig nem zavar :)

19 éves, tanulós, átlagos lány vagyok, havonta 1-2× eljárok szórakozni, ilyenkor mértékkel iszom. Szeretek csinosan öltözködni, de ugyanúgy szeretem a klasszikus farmer-póló összeállítást is.

2011. aug. 16. 14:06
 12/22 anonim ***** válasza:

imáááádom a tetkós pasikat!!!!!!!

van bennük vmi,egyszerűen nem tudom elmondani,de nagyon férfias tud lenni egy jó tetkó jó helyen!

volt már tetkós pasim és tökéletes szerető volt:)) ugyhogy nekem csak jó tapasztalatim vannak.

Én is tervezek egy kis tetkót:)

21/L

2011. aug. 19. 17:23
 13/22 Mézespuszedli ***** válasza:
Tattoo, piercing mind jöhet :D Imádom őket, nekem is vannak :P Nálam csak előny... De persze lényeges,hogy azért valami "jelentősége" legyen ne csak egy odarajzolt keresztrejtvény ;) Öltözködésem, magassarkú, csinos, de kizárólag fekete színek viselkedésem,meg barátkozós nyitott kicsit vad :P
2011. aug. 19. 17:33
 14/22 anonim ***** válasza:

tetkó, piercing, fültágesz egy pasin... awwwh, imádom! *____*

rocker vagyok, van ajak meg orrpiercingem, tetoválást is szeretnék majd a mellkasomra:)

2011. aug. 19. 17:57
 15/22 anonim ***** válasza:
ja fültágítóm is van
2011. aug. 19. 17:58
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szép a tetoválás. Persze van olyan amikor nagyon szép munka és szépen nézz ki akkor meg is dicsérem de amúgy nem szeretném ha a barátomon tetoválás lenne.

Én 18 éves vagyok szeretek divatosan öltözködni mindig a nőies vonalakat hordom persze van néha laza R&B beütésem régi korszakomból átlagban nagyszájú vagyok de amikor család vagy nagyon bensőséges közegben vagyok akkor csendes lány.

2011. aug. 19. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönnek be kimondottan a tetkók. Mindig arra gondolok hogy fog ez a srác/csaj kinézni 30-40 év múlva amikor már nem lesz ilyen szép, feszes bőre.

Viszont még régebben bejött egy fiú akinek volt piercingje és később varratott tetoválást is. És iszonyú menőnek találtam.

Nem azt keresem egy fiúban hogy tetovált e vagy sem hanem hogy milyen a személyisége. :)

2011. aug. 19. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Imádom! Sőt, a fején kívül az se baj ha az egész teste szét van varrva:D 21/L
2011. aug. 19. 21:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem, divatos öltözködésű lány vagyok. Viselkedésre pedig nyitott, barátkozó, mások szerint segítőkész.
2011. aug. 19. 21:32
 20/22 anonim válasza:
én beindulok a tetkós pasikra ;)
2011. aug. 19. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!