Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok többségének, miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Hiába azt mondják hogy "jajj, nekem a belső a fontos". De ha meglátnak, egy fent említett karaktert, egyből folyik a nyáluk...:S
2011. nov. 20. 16:18
 71/113 anonim ***** válasza:
100%
A srácnak próbálnék segíteni én is, neked eszembe sem jutna ilyeneket írni, mert minden szavaddal egyetértek :)
2011. nov. 20. 19:25
 72/113 anonim ***** válasza:
100%

71/71 Időpont ma 19:25

okés köszike :) én is azon vagyok de feladtam...

L21

2011. nov. 20. 19:27
 73/113 anonim ***** válasza:
100%
Azokból a próbálkozásokból lehet kapcsolat, amikből a barátságok is lesznek rosszabb esetben. Ugyanúgy kell ismerkedni egy lánnyal ahhoz, hogy összejöjjetek, mintha barátkozni akarnál, csak kell hozzá az a plusz, hogy megmutasd, érdekel nőként.
2011. nov. 20. 19:27
 74/113 anonim ***** válasza:
100%

így van :)

ha valaki már úgy áll hozzá hogy jajj mert nekem nem...akkor nem is lesz...

L21

2011. nov. 20. 19:29
 75/113 anonim ***** válasza:
100%

ja de akkor meg legyünk csak barátok jön.

Sok lányt megkérdeztem a suliban is, hogy mi a baj velem külsőre és azt mondták semmi.

Mindig dicsér mindenki, belsőleg is, mindegy azt mondják, rendes srác vagy, dicsérnek mindenben, de nem vagy az esetem, valahogy soha senkinek nem vagyok az esete.

2011. nov. 20. 19:31
 76/113 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nem tudok már mit írni...sok sikert...

L21

2011. nov. 20. 19:33
 77/113 anonim ***** válasza:
100%

Egy része csak barátnak akar majd, ez így van, viszont esélyt adsz arra, hogy meglásson benned többet. Ránézésre meg pár szóból aligha lesz olyan lány, aki igent mond neked, mert ez egyszerűen kevés.

Próbálkozz úgy lányoknál, hogy ne az legyen az első kérdésed, hogy randizna-e veled, hanem egyszerűen beszélgessetek, ha idővel csak barátnak vagy jó, tovább lehet lépni, de különben nyugodtan barátkozhatsz egyszerre 100 csajjal, abból egy biztosan beléd esik, pedig valószínű ő is visszautasított volna, ha csak leszólítod.

2011. nov. 20. 19:37
 78/113 anonim ***** válasza:
100%

77/77 Időpont ma 19:37

ment a zöld jelecske (:

L21

2011. nov. 20. 19:38
 79/113 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít, hogy rendes vagy-e vagy sem, hanem hogy meglát-e a lány benned valamit, amihez elkezd őrületesen vonzódni. Ez lehet egy mozdulat vagy egy reakció bizonyos helyzetben, egy gondolat amit kimondasz, akármi, kattan az agyában valami és máris máshogy néz rád. Ha odamész x-hez, ő a külsődön kívül semmit nem fog látni belőled és lesz egy felszínes benyomása rólad. A tinik lesznek szerelmesek így, nem a nők..
2011. nov. 20. 19:40
 80/113 anonim ***** válasza:
Szerintem én is feladom, de 21L köszönöm a segítséget, mi megpróbáltuk! :)
2011. nov. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!