Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?
71/71 Időpont ma 19:25
okés köszike :) én is azon vagyok de feladtam...
L21
így van :)
ha valaki már úgy áll hozzá hogy jajj mert nekem nem...akkor nem is lesz...
L21
ja de akkor meg legyünk csak barátok jön.
Sok lányt megkérdeztem a suliban is, hogy mi a baj velem külsőre és azt mondták semmi.
Mindig dicsér mindenki, belsőleg is, mindegy azt mondják, rendes srác vagy, dicsérnek mindenben, de nem vagy az esetem, valahogy soha senkinek nem vagyok az esete.
tényleg nem tudok már mit írni...sok sikert...
L21
Egy része csak barátnak akar majd, ez így van, viszont esélyt adsz arra, hogy meglásson benned többet. Ránézésre meg pár szóból aligha lesz olyan lány, aki igent mond neked, mert ez egyszerűen kevés.
Próbálkozz úgy lányoknál, hogy ne az legyen az első kérdésed, hogy randizna-e veled, hanem egyszerűen beszélgessetek, ha idővel csak barátnak vagy jó, tovább lehet lépni, de különben nyugodtan barátkozhatsz egyszerre 100 csajjal, abból egy biztosan beléd esik, pedig valószínű ő is visszautasított volna, ha csak leszólítod.
77/77 Időpont ma 19:37
ment a zöld jelecske (:
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!