Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?
Moncsi:
Az utolsónál ott a pont! ;)
ma 21:05 71%-os
én a belsőről írtam, a másik lány meg a külsőről, hogy ne a plázacica legyen a szint. szerintem az egyikből lejjebb lehet adni, a másikból nem.
bocsi hogy késtem, született feleségeket néztem :D
szerintem cseppet nem beszéltünk egymás ellen, csak 2 külön dologról beszéltünk...ennyi a titka :)
am meg hát nem tom...érdekes mind a 2 verzió...de mint ahogy a valaki írta, nem szab feladni, ha elesel fel kell állni és tovább menni...én már annyiszor elestem, ha az elsőnél nem álltam vna fel akkor sztem még mindig ott sorvadnék és itt siránkoznék ;) de meglett a gyümölcse a sok felállásnak és kitartásnak :)
előbb utóbb neked is meg lesz, az élet java előtted áll, lehet előbb lesz neked családod mint nekünk :D nem tudhatod :) de a sok negativ hozzáállás negativ dolgokat szül...
L21
ja am igen az első randin tényleg túlzás a csoki meg a plüss...főleg egyszerre :S
L21
L21 te hogy kerültél a padlóra?
Nem értem egy lányt hogyan érhet kudarc mivel nem kezdeményez.
Igen nagyon negatívan fogok fel mindent, mert egy kudarc után rossznak és értéktelennek érzem magam, rossz pasinak, ha nem lennék az akkor igent mondana.
Egy elutasítás tényleg nagyon el tudja keseríteni az embert, de nem szabad feladni.
Nem akkor "veszítettél"ha nem sikerült, hanem akkor, ha meg sem próbáltad.
Nyugodtan menj oda ahhoz, aki tetszik, mutatkozz be, satöbbi. Ha veszi a lapot az nagyszerű, ha nem az sem világvége. Eddig sem ismerted, ezután sem fogod.
Ha nem jött össze na bumm ettől ne érezd kevesebbnek magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!