Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?
egy nő (ahogy én is anno) úgy tud padlóra zuhanni, ha bejön neki egy srác, a srác méghozzá csapja neki a szelet, a csajnál leszáll a rózsaszín köd...egy dbig elvannak és a srác nem éri el rögtön amit akar (sex) kijelenti: na akkor most már lefekszünk? Erre a csaj válasza: még korai...a srác reakciója: jó akkor örülök h megismerhettelek...na én is jártam így...nekem ezek "érvágások" voltak, h csak arra kellek nekik...ez ugyan olyan lelombozó, mint az hogy egy pasi nem tud össze jönni senkivel se...
de olyan is volt hogy én jeleztem egy srác felé (mert azt hittem hogy a jelek amiket küld, az amire én is gondolok) és közben koppantam és beégtem...persze mostmár nem mernék én kezdeményezni, akkor még bátrabb voltam és nem foglalkoztam vele ki mit gondol...:)
am nálunk az ismerkedés annyiból állt, hogy először ismerősökkel jártunk össze, üdítőzni vagy csak beülni valahova (rajtuk keresztül ismertem meg), X idő után már kettesben találkoztunk, elmentünk sétálni a tópartra egy párszor, utána már meghivott üdítőzni, és utána meg össze jöttünk :) szóval semmi extra elijesztő dolog nem volt :)
am kedves X. válaszoló, nem nem unalmas. Ha annak tartod ne olvasd :)
L21
# 104/104 Időpont ma 21:43
gratulálok :D
L21
Nekem pont kigyúrt, kopasz és tetovált a párom. Nem gazdag csak igényes.
Én pedig nem vagyok plázacica csak hogy megcáfoljam az előttem írók szavait.
Hogy miért ez az ideáll? Mert mellette érzem magam nőnek. De legtöbbet a kisugárzása és a személyisége vezetett addig, hogy 1,5 éve boldogan élünk.
21:10 és 21:14
De! Bizony, hogy ellent mondtatok egymásnak. Ugyan arról volt szó. :)
Kedves kérdező.
Igen számomra Ő az igazi, amikor megláttam egyből tudtam, hogy nekem Ő kell :) de én csak 1 vagyok a több millió nőből.
Ha egyszer (ne adja isten) vége lesz a kapcsolatomnak, akkor is ilyen paraméterekkel megáldott férfit fogok keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!