Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok többségének, miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Hiába azt mondják hogy "jajj, nekem a belső a fontos". De ha meglátnak, egy fent említett karaktert, egyből folyik a nyáluk...:S
2011. nov. 20. 16:18
 81/113 anonim ***** válasza:
100%

80/80 Időpont ma 19:41

én is köszönöm kedves ismeretlen :)

2011. nov. 20. 19:43
 82/113 anonim ***** válasza:
100%

Mégvalami

nem vagy az esete valakinek = elsőre nem jössz be neki (külső, kisugárzás, összbenyomás ELSŐRE)

na neked annak a pasinak kell lenned, aki MÁSODIKRA jön be a nőknek! ha kudarc a ránézésre módszer, akkor hagyd abba, mert csak magadat szadizod

2011. nov. 20. 19:43
 83/113 anonim ***** válasza:
57%

én erre már rágyújtok :)

majd még vissza nézek :)

L21

2011. nov. 20. 19:44
 84/113 anonim ***** válasza:

szóval a külsőnek nincs köze ahhoz, hogy vonzódik hozzám?, meg ki kell fejeznem, hogy barátnőnek akarom, különben barátkozok vele mint egy hülye közben más felszedi.

Nagyon bonyolultak a nők, ti sem tudjátok mihez vonzódtok?Valahogy biztos lehet barátnőm, oylan amilyet akarok.

2011. nov. 20. 19:46
 85/113 anonim ***** válasza:

Én is mindjárt rászokom a dohányzásra... :) huhhhhh

Na tehát, ha pont a lány ideálja vagy külsőre, akkor az az eset áll fenn, hogy igent fog mondani elsőre. Nem azért, mert csak a külső fontos, hanem mert az ideállal érez egy késztetést, hogy megismerje.

Ha nem vagy az ideálja, akkor mehet a külsőd a kukába, jön a következő forduló, a barátkozós ismerkedés. Kifejezed, hogy tetszik neked, hogy ér annyit, hogy energiát fektess ebbe, ugyanakkor nem akarod lerohanni és hagyod, hogy a dolgok lassan alakuljanak. Közben bókolhatsz neki meg egyéb férfias dolgok. Ha már jóban vagytok, akkor lehet arra terelni a témát, hogy ő mit gondol, de azt ne várd, hogy a külsőd őrületesen be fog jönni neki, mert ha így van, magától be fog próbálkozni, de mivel ugye nincs, kénytelen vagy a személyiségeddel felszedni.

2011. nov. 20. 20:07
 86/113 anonim ***** válasza:

na vissza tértem ám 2 tejfölös kenyér társaságában :D

kedves 80%-os, igazad van :) ennél érthetőbben nem lehet leírni de komolyan :) Am elárulnád nekem a korod meg h L v F ? :) jobban hangzik mint a 80%-os :D

szóval, így igaz ahogy le írta. Pl az én párom számomra a belső ideál, külsőre pedig nem (most ez lehet hogy b*nkón hangzik) azaz engem a külsője a fenében sem érdekelt, hanem az milyen belül. Mert nekem nem arra volt szükségem hogy egy adonisszal villogjak az utcán, hanem arra hogy egy olyan ember társaságában pengessem le a hátra levő életemet aki teljes megfelelője az ideálomnak, és az Ő :)

ezzel azt akartam mondani hogy nem minden a külső. Nem tudjuk h te hogy nézel ki, ezért írtam...

De azért légyszi írj már egy pl-t hogy udvarolsz, vagy hogy csináltad eddig...

L21

2011. nov. 20. 20:24
 87/113 anonim ***** válasza:

Jó étvágyat!

25 vagyok és lány :)

Köszönöm, hogy leírtad a konkrét példádat, hátha így megérti.

Engem is érdekel a válasza arra, hogy hogyan udvarol, de szerintem sehogy. Odamegy, rákérdez, elutasítják.. :(

2011. nov. 20. 20:48
 88/113 anonim ***** válasza:
100%

Hé ti lányok!

Állításotok szerint segíteni próbáltok neki, de ellentmondtok egymásnak. Hogy is van ez akkor?

# 56/86; 18:54; 80%-os

"lehet téged soha nem fog szeretni senki, mert belsőre nem vagy megfelelő, akkor az lenne az igazságos, ha valaki beérné az igényeinél kevesebbel és ennek ellenére eljátszaná, hogy mennyire jó vagy?"

Magyarul ez a válaszoló azt írta, hogy ne adja lejjebb az igényeit, mert igazságtalan.

# 68/86; 19:21; 85%-os

"akkor próbálj meg más körökben mozogni, add lejjebb az igényeidet csaj téren és könnyebb lesz..."

Ez a válaszoló meg azt írta, hogy adja lejjebb az igényeit.

Hogy is van ez akkor?

2011. nov. 20. 21:05
 89/113 anonim ***** válasza:
100%

na leírom, először is megismerem, beszélgetek vele, aztán ha úgy érzem érdeklődik ő is felém akkor finoman elkezdek közeledni.

Volt hoyg ez konkrétan megtörtént, és a lány örült, aztán megbeszéltünk egy randit amire vettem neki egy csokit és egy kis plüsst, és nem jött el a randira, szó nélkül megszakított velem midnen kapcsolatot.

Meg volt olyan, hogy a lányért utaztam órákat vettem neki virágot, és akkor benyögte, hogy a volt pasiját szereti(ez csak lekoptató hazugság volt).Tehát ha nektek ez a lányok részéröl normális viselkedés akkor én nem tudom mit mondjak, attól mert lányok nem kell utánuk futkosnom és ajándékokat venni, holott ők nekem semmit nem vesznek, nem tesznek meg.

2011. nov. 20. 21:06
 90/113 anonim ***** válasza:
100%
Srácok úgy érzem itt komoly gondok vannak ….. Ne keseregjetek, éljetek rövid az élet !! Oda kell menni a lányhoz nem azon filózni este miért voltam akkor balf*z mint már ezerszer előtte. Az az igazi férfi aki ha padlót fog is föláll és nem adja föl. Lányok , ha töketlen a pali akkor jön a híres mondás : Ha a hegy nem megy mohamedhez mohamed megy a hegyhez :) Sok sikert nektek !! 24f
2011. nov. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!