Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok többségének, miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Hiába azt mondják hogy "jajj, nekem a belső a fontos". De ha meglátnak, egy fent említett karaktert, egyből folyik a nyáluk...:S
2011. nov. 20. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 anonim ***** válasza:
74%

Húúú, nem értek veled egyet, és r*banc vagyok? Hmm, hmm... hogy is van ez? Én eddig azt hittem, hogy az érdemel ki ilyen titulust, aki össze-vissza kavar, mint a fagyigép? Én mikor tettem ilyet? Ismersz esetleg és tudsz olyat, amiről én lemaradtam? =)

Fogd fel, hogy szerintem, a nők nagy része és azok a férfitársaitok szerint, akikbe szorult némi ész, mert bőven akad ilyen, nem fog nektek igazat adni. Azért mert valami idióta megbántott, nem kell mindenkit szidni. Vagy talán megint csak lemaradtam valamiről és újabban ez az értelmes, intelligens viselkedés?

2011. nov. 20. 17:04
 22/113 anonim ***** válasza:
50%

akik izmos kopasz és mercije van az dugja a nők 95%-át egyedül, és terjeszti az aidset köztetek csajok, most ez jó?Jó neked ez shanana?

Az ilyenek lopnak csalnak még is kellenek a nőknek mert biztonságot nyújtanak, tehát minden férfinek kigyúrt kopasznak kellene lennie a földön és akkor midnenki bejönne a nőknek.

2011. nov. 20. 17:06
 23/113 anonim ***** válasza:
17:04 pár nőtársad miatt van ez a viselkedés, ez van, más csajok fogják ezért megszívni törődj bele.
2011. nov. 20. 17:07
 24/113 anonim ***** válasza:
100%

Te 69%-os, mondok én neked valamit.

Legutoljára mikor kinéztem, nem kanyarogtak a kérők a ház előtt.

Sőt az a helyzet, hogy a pasik nagy része a nyávogós plázacicák után fut, és az átlagos, normális lányokat észre sem veszik. Mert azzal nem lehet villogni (: (Nem vagyok irigy, nem azért írom így...)

Lehet itt sírni összevissza, hogy a lányoknak csak a pénzes, kigyúrt pasik kellenek, de azzal a felfogással, hogy minden nő egy qrva, nem fog találni senki se párt, és nem azért, mert nincs pénze, hanem mert egy ordas nagy bunkó.

Lenne okom azt mondani, hogy minden pasi egy hülye g*ci, még se teszem.

De igazából mindegy, aki verni akarja a nyálát, az verni fogja, bármit is mondok. (:

2011. nov. 20. 17:07
 25/113 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerinted azért, mert valakinek kigyúrt felsőteste, meg sportautója, meg pénze van, az egyből AIDS-es, és csak dugni akar?

Gratulálok a szűklátókörűségedhez.

2011. nov. 20. 17:09
 26/113 anonim ***** válasza:
Nekem is részben fontos a külső, de az ilyen külsőtől hányni tudnék. A tetoválás még hagyján, de ha választhatok, az se legyen.
2011. nov. 20. 17:09
 27/113 anonim ***** válasza:
100%

Persze, sorban állnak hozzám, most is kinn vár 3 tucat rózsával, és kedves versekkel, meg válogatás CD-kkel, mi? =D Hú, annyira ismersz és annyira tudod, de tényleg =D Se nekem, se egy nő társamnak SOHA nem kellett pasiért szenvednünk, SOHA nem volt szerelmi bánatunk, és MINDIG megkaptuk azt, akit akartunk... =D Igen, persze, természetes.

Komolyan ennyire azt hiszitek, hogy a nőknek arany életük van? OMG.. Nagyon el vagytok varázsolva. Ha én nem kezdeményeztem volna, akkor szerintem most is csak egy tapasztalatlan kislány lennék.

Engem annyira nem zavar ez az általánosítás, mert nem érdekelnek az ilyen idióta felfogású pasik.Messziről kerülöm ezeket a megsavanyodott vinnyogikat. Akik meg megismernek, azok általában megszeretnek.

Mellesleg: mikor fogják már fel az ilyen csökött agyúak, hogy az a pasileírás általában a plázacicáknak és a mai discos tinip*csáknak az álma, plusz még egy két idetévelygő ízlésű lányé. A többségének rohadtul nem ez, csak mondjuk látni is kéne, nem csak nézni és azt belelátni a dolgokba, ami erősíti a légből kapott összeesküvés-elméleteket -.-"

2011. nov. 20. 17:13
 28/113 anonim ***** válasza:
32%

17:07

Ez nem igaz hogy a plázahülyék kellenek, ne mondd már nekem, ha mintaférfiként bepróbálkoztam ezer átlagos lánynál egynek sem feleljek meg...hagyjuk már.

Nem állnak sorba a kérők?Ezt nem értem, de csak leszólítgatnak napi szinten.

2011. nov. 20. 17:13
 29/113 anonim ***** válasza:
51%

Nem szólítgatnak le, már csak azért se, mert pasim nem annyira díjazza az olyat.

De most őszintén, inkább kéne járnom olyannal, aki gyengébb nálam, és ha megtámadnak az utcán nekem kell megvédenem őt?(:

Nem azt mondom, tudok verekedni, na de még is..

2011. nov. 20. 17:16
 30/113 anonim ***** válasza:
100%

"Mellesleg: mikor fogják már fel az ilyen csökött agyúak, hogy az a pasileírás általában a plázacicáknak és a mai discos tinip*csáknak az álma, plusz még egy két idetévelygő ízlésű lányé. A többségének rohadtul nem ez, csak mondjuk látni is kéne, nem csak nézni és azt belelátni a dolgokba, ami erősíti a légből kapott összeesküvés-elméleteket -.-"

"

Ez rohadtul igaz.

A pasik még azt nem fogják fel, hogy lányként közel sem annyira mindegy, hogy kivel próbálok meg egy kapcsolatot, mint sokszor a pasiknak, akik alig várják, hogy akadjon egy elfogadható külsejű és személyiségű akárki, aki hajlandó velük járni. Ha nem találnék partnert, inkább maradok egyedül, minthogy engedjek annak az egynek.

2011. nov. 20. 17:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!