Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok többségének, miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Hiába azt mondják hogy "jajj, nekem a belső a fontos". De ha meglátnak, egy fent említett karaktert, egyből folyik a nyáluk...:S
2011. nov. 20. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/113 anonim ***** válasza:
100%
A pasik is nagyban mondják,hogy csak a belső a fontos, de háromnegyedük ezeket a pénzéhes műlibákat sunázná... Ha tehetné.
2011. nov. 20. 16:36
 12/113 anonim ***** válasza:
53%
Elég már ezekből a rohadt általánosításokból!!!!! Nem a mi hibánk, hogy nem vesztek észre a k*vákon kívül más lányokat...
2011. nov. 20. 16:42
 13/113 anonim ***** válasza:
77%

Na, mi az srácok? Nem kellettetek valakinek, szóval egyből "minden nő qrva"? Nanemár.

Én magam részéről utálom a kopasz srácokat, tetkókból is csak az igényesek és egyediek tetszenek.

Az meg, hogy ki mennyire van kigyúrva, az teljesen mindegy, mert az ocsmányul kigyúrt pasik nagy részét meglepően könnyen le lehet ütni. :)

2011. nov. 20. 16:43
 14/113 anonim ***** válasza:
59%

Úristen! :D

Ha valaki kigyúrt, kopasz és tetovált akkor már tuti milliomos?! Emberek :D ti aztán tudtok valamit..

Egyébként nekem azért tetszenek az ilyen kaliberű pasik, mert biztonságban érzem magam velük, és igazán férfiasak. Nem úgy mint a mai menő plázapudlik akik inkább nőiesek mint férfiasak.

2011. nov. 20. 16:44
 15/113 anonim ***** válasza:
22%
scorpia, igen így van, mit gondoilsz miért lett sp meg fluor is sztár?Mert igazuk van nem kellenek egy láynna ksem és egymásnak csapják ki, te könynen beszélsz mert neked nem kel lsemmit tenni, nem véletlenül "sír" itt mindennki mert igazunk van!
2011. nov. 20. 16:46
 16/113 anonim ***** válasza:
73%

Persze! Mert az én életem tökéletes, soha senki nem bántott meg, mindig hűségesek voltak hozzám, aranytálcán tettek elém mindent és csak ölbe tett kézzel kell várnom, hogy minden álmom valóra váljon... Komolyan ilyen h_lyék vagytok? =D

Ha ti ezt mind elhiszitek, akkor az altájamba több ész szorult, mint belétek.

Fluor-ra, meg SP-re a sok tinip_csa ott veri a nyálát.. Persze, lehet a pénzre fogni, de az a k_rvanagy igazság, hogy nekik adódott 1 lehetőség, és éltek vele. És mindenkinek akad az életében lehetőség, amivel vagy él, vagy nem, de ez más téma, szóval hagyjuk.

Viszont azt hiszitek, hogy a seggeteket veritek a földhöz, hogy jajj, szegény ti jobb lesz? Igen? Komolyan?? xD Akkor hajrá, várjatok csodára, majd szóljatok, ha sikerült, vagy ha meguntátok és homok lesztek.. =D

Mellesleg, utálom a kopasz pasikat, a hideg kiráz tőlük, a kigyúrt pasiktól dettó, a tetkókat szeretem.

2011. nov. 20. 16:56
 17/113 anonim ***** válasza:
57%
Na de erre már a kisfiúk se írnak semmit...:)
2011. nov. 20. 16:57
 18/113 anonim ***** válasza:
36%
scorpia mekkora r*banc vagy, mit képzelsz ki vagy te?Fogd már fel, hogy igazuk van, te tévedsz!
2011. nov. 20. 16:58
 19/113 anonim ***** válasza:
75%

scorpia, respect :D ez de igaz.

Ráadásul még egy dolog, attól, hogy valaki kigyúrt és gazdag, az nem azt jelenti automatikusan, hogy apucitól kapta a pénzt meg a sportkocsit, hanem lehet, hogy kőkeményen megdolgozott érte.

Cs*sszétek meg az általánosításokat.

2011. nov. 20. 17:00
 20/113 anonim ***** válasza:
53%

16:56

ne mnem lesz tőle jobb, mi csak meg akarunk győzni, hogy nem érted meg neked semmit nem kell csinálni, hogy pasid legyen, mert sorban állnak hozzád, jönnek a lány kérők mintha egy hercegnő lennél, te kedvedre válogathatsz közülük, miért? csak mert nő vagy.Egy férfinak meg kb. 10 ezer nőnél kell bepróbálkozni mire lesz egy barátnője mert annyira válogatósak a lányok, te ezt nem érted meg és minket ez zavar érted?Persze én szeméyl szerint nem a seggem verem a földhöz, hanem csajozok, és akik nem hiszik el, hogy így van, tagadják az igazságot azokat meg akarom győzni, hogy ne tévhitben éljenek, érted már?

2011. nov. 20. 17:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!