Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok többségének, miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Hiába azt mondják hogy "jajj, nekem a belső a fontos". De ha meglátnak, egy fent említett karaktert, egyből folyik a nyáluk...:S
2011. nov. 20. 16:18
 61/113 anonim ***** válasza:
65%
nem az az igazságtalan, hogy te megtaláltad, hanem, hogy te semmit nem tettél azért, hogy legyen párod, én meg igen, sok lánynál bepróbálkoztam, nagyon soknál és semmi nem történt!Ez az igazságtalan, hogy 0 energia befektetéssel elérted a célod én meg 1000 energia befektetéssel nem, tehát neked sokkal könynebb uygan azt elérni érted?
2011. nov. 20. 19:08
 62/113 anonim ***** válasza:
51%

:)

te nem tudod megítélni, hogy van-e baj veled, illetve nem kell ahhoz bajnak lennie veled, hogy kevés legyél mondjuk agyilag, vagy más legyen a gondolkodásod, a világhoz való hozzáállásod, hogy mit tartasz értékesnek.

2011. nov. 20. 19:09
 63/113 anonim ***** válasza:
69%
21L félreértettél, fiú avgyok, hozzád ugye ment ez a sráx neked csak annyi volt a dolgod, hogy igen leszek a nőd ezt elmondani.Én meg udavroltam töb bezer lánynak és elutasítottak, értsd már meg.
2011. nov. 20. 19:10
 64/113 anonim ***** válasza:
100%

most hogy végre kinyögted h pasi vagy így már nekem is könnyebb megérteni hogy miről beszélsz, de mivel eddig nem tudtam miféle vagy igy nehezebb volt...

Azt hiszed hogy csak úgy odajött és benyögte hogy legyek a bnője és az is lettem? Hol élsz te? Ő is udvarolt nekem, ismerkedtünk napokig-hetekig...nem jöttünk össze rögtön...Kellett neki is egy kis idő mire megismert...és igen is tettem érte, méghozzá azt hogy magamat adtam...de ezt nem fogom többször leírni ha megérted meg ha nem akkor nem...

Am meg ha ennyiszer bebuktad, akkor elkéne gondolkoznod azon hogy mit rontottál el, vagy mi a baj a belsőddel...Nem mást csesztetni azzal hogy igazságtalanság, mert EZ NEM AZ fogd már fel...

L21

2011. nov. 20. 19:14
 65/113 anonim ***** válasza:

na ezt próbáltam én is magyarázni, hogy nem ismerkedünk idegenekkel, hanem idő kell....

essen már le, hogy ez a lényeg.

2011. nov. 20. 19:17
 66/113 anonim ***** válasza:

65/65 Időpont ma 19:17

csak a miheztartás véget :D nekem írsz vagy a srácnak? :D sokszor nem tudom eldönteni :D

2011. nov. 20. 19:18
 67/113 anonim ***** válasza:
100%
persze beszélgetni kell sokat és úgy kialakul, én is magamat adtam és semmi, pedig nem csinálok rosszul semmit, udvaroltam, és tényleg így van:( nem értem miért nem hiszitek el
2011. nov. 20. 19:19
 68/113 anonim ***** válasza:
57%

akkor próbálj meg más körökben mozogni, add lejjebb az igényeidet csaj téren és könnyebb lesz...ne rögtön a pláza p*csákhoz menj, akik elvannak kényeztetve, elvannak szállva maguktól stb...

pl én egy tök átlagos csaj vagyok...se póthaj, se műköröm..se elkényeztetés se anyagi igények...egyszóval átlagos aki boldog...:)

Am hány éves vagy?

L21

2011. nov. 20. 19:21
 69/113 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok én is, és átlagos lányok kellenek nekem, nem érdekelnek plázacicák, de egyik lánynak sem jövök be.
2011. nov. 20. 19:23
 70/113 anonim ***** válasza:

hát akkor mégis kiben lehet a hiba?

én már nem tudok mit kitalálni...de komolyan.

Az tény, hogy nincs olyan hogy igazságos vagy igazságtalanság valami, főleg ilyen témába.

Keresgélj, és előbb utóbb találsz valakit.

L21

2011. nov. 20. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!