Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok többségének, miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többségének, miért a kigyúrt, kopasz, tetovált pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Hiába azt mondják hogy "jajj, nekem a belső a fontos". De ha meglátnak, egy fent említett karaktert, egyből folyik a nyáluk...:S
2011. nov. 20. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
Azért ez a szerep gyakran felcserélődik...
2011. nov. 20. 17:46
 42/113 anonim ***** válasza:
100%

17:38

Nem, nincs meghatározva, ez csak példa volt, egy ilyen lány uatsított el legutóbb, azért írtam le, hogy lássátok telejsen átlagos, nem akarok semmi teljesíthetetlent.

2011. nov. 20. 17:47
 43/113 anonim ***** válasza:
0%

Megint belekeversz valamit, ami nem így van. Nem csak idegenekkel lehet ismerkedni, már ha az ismerkedés alatt a párkeresést érted. Nekem például idő, mire kialakul bennem vonzalom a másik felé, ránézésre ez nem megy. A legtöbben társaságon belül ismerkednek vagy suliban, munkahelyen, de olyannal, akivel amúgy szoktak beszélni és már ismerik egymást valamennyire, nem vadidegenekkel, aki vagy akkor lát életében először vagy már látott, de nem tud rólad semmit.

Ha odajön hozzám egy ismeretlen, vissza fogom utasítani, mert ennyitől nem leszek nyitott egy kapcsolatra, így magára az emberre sem és nem fogok időt szánni valakire, akiről semmit nem tudok, amikor pedig igen konkrét elképzeléseim vannak a belső dolgait illetően.

Mondjuk ha 18-20 éves vagy, akkoriban még működhet, amiről beszélsz.

2011. nov. 20. 17:50
 44/113 anonim ***** válasza:
57%
*amikor pedig igen konkrét elképzeléseim vannak a _leendő partnerem_ belső dolgait illetően.
2011. nov. 20. 17:52
 45/113 anonim ***** válasza:
71%

Áhh, értem, akkor elnézést =)

Nem kell egy nőnek sok pasival lefeküdnie, csak eszembe jutott az a kulcsos hasonlat, és nem tudtam kihagyni =D

A nők is keresgélnek egyébként, ezt az egyet fogd fel. Én már annyira nem töröm magam mondjuk, mert torkig vagyok a töketlen pasikkal, és végre egyszer az életben elvárnám, hogy a pasi hódítson meg. Aztán lehet, hogy emiatt fogok egyedül is magányosan meghalni, de félúton fel is adhatom, majd kiderül =D

Az viszont megint csak tény, hogy ha a kulcs azon kesereg, hogy nem nyit egy zárat sem, akkor 101%, hogy nem találja meg a zárat, amit nyit. És a mai világban már a zárak sincsenek helyhez kötve, szóvak ez vice versa igaz.

2011. nov. 20. 17:54
 46/113 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg pont a töketlen pasik jönnek be és szívesen kezdeményezek is vagy segítek arrafelé terelni a beszélgetést, hogy leessen neki a dolog és merjen lépni.
2011. nov. 20. 17:56
 47/113 anonim ***** válasza:
100%

nekem se jönnek be az ilyenek...a legtöbbnek az egója annyira a plafonon van hogy el sem lehet érni...Nekem tényleg a BELSŐ a fontosabb, persze a külső se az utolsó...De pl amikor én a párommal találkoztam a belsője fogott meg, és hogy őszinte legyek (nem bunkóságból) de külsőre nem a "szőke herceg fehér lovon"...Nekem fontosabb az hogy normális, hűséges és megbízható legyen, mint nagyon jóképű, izmos, egocentrikus emberke...

L21

2011. nov. 20. 18:00
 48/113 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez vicces, egy ideig. Én meguntam. Túl sok ilyennel volt már dolgom, de jó, hogy van még olyan, aki szívesen elszórakozik velük =)

Első párom már szűz sem volt, mikor összejöttünk, én vettem fel vele a kapcsolatot, én kértem a randit, én csókoltam meg, aztán ő csalt meg, most pedig már ő bánja az egészet, és sír utánam =D Sajnos az összes töketlen pasimnál hasonló volt a képlet, valami elpattant bennük, és megcsaltak. Szóval nekem nem jött össze velük, és meg is untam a pátyolgatásukat =)

De neked mindenképp több szerencsét!

2011. nov. 20. 18:01
 49/113 anonim ***** válasza:

Az én töketlen barátaim meg általában perverzek voltak, nem egy esetben 8-10 éves koruk óta függtek az adott dologtól, nem csaltak meg, de hát..

Viszont engem nem vonz egy olyan pasi, aki képes felszedni egy nőt. Nekem a töketlen a szexi.

Keresem azt a töketlent, aki szexuális egészséges, 2 percnél tovább bírja az ágyban, nem gyűlöli magát, nincs súlyos bűntudata. Mivel nem találtam ilyet és már próbálkozni sincs kedvem, mert előbb utóbb mindig kiderül, hogy van a háttérben valami defekt, ezért inkább vagyok egyedül.

2011. nov. 20. 18:08
 50/113 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy töketlenek, ez nem így van.Meg a meghódítás, ha elkezd meghódítani egy lányt, vesz neki csokit, virágot és a láyn el sem jön a randira hanem egy iylen kopasz izmos gyerekkel dug helyette aki dobja a szex után akkor érthető, hogy több ilyen lány után már nem fog meghódítani senkit, hiszen minek is tenné?

A másik meg, hogy soha egy csaj sem közeledett magától felém, szóval nem értem, inkább az iylen sablon kinézetűekhez tipikusan van 2 csillogó fülbevalója a srácnak, diszkós bőrdzseki, napszemüveg, szűk farmer.

Úgyhogy nem látom ezt, hoyg a nők keresnék a nekik megfelelőeket, azok közül válogatnak akik bepróbálkoznak náluk.

Meg ez a hódítás is, ha kedveskedik az ember meg virágot vesz akkor jön az, hogy legyünk csak barátok ,olyan aranyos srác vagy.Honnan kéne tudnunk kit hogy hódítsunk meg?Te sem tudnád ha férfi lennél.

2011. nov. 20. 18:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!